Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Prisvärt odds på formstarkt Modo

Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN

Jag har plockat fram en stark favorittrippel hämtad från hockeyallsvenskan och jagar hög utdelning på Bomben.

■■ I vanlig ordning bjuder hockeyallsvenskan på ett brett utbud av matcher under fredagskvällen. Kristianstads fina form ser ut att hålla i sig. Efter att man besegrade serieledande HV71 två gånger på raken var man ytterst nära att få med sig tre poäng borta mot Almtuna. Nu har man fördelen av att spela på hemmaplan. 

Kristianstad utstrålar en enorm pondus just nu.

• • •

■■ Dagens bästa spel hittar vi dock i matchen mellan Vita Hästen och Modo. Efter en knackig inledning på säsongen har Örnsköldsviks-laget hittat rätt offensivt och segrarna trillar in med jämna mellanrum. Vita Hästen besitter i samma typ av spets framåt och behöver förlita sig mer på laget. 

Tvåan till 1,74 är minst fem punkter för högt.

• • •

■■ På Bomben tror jag att vi får se en målsnål tillställning i Lissabon-derbyt. Däremot finns det pengar att hämta i mötet mellan Union Berlin och Leipzig. Det är två målglada lag där hemmalaget har stor skrällpotential!


Matchlistan

AIK – Karlskoga 2

Karlskoga förlorade senast mot Björklöven men man gjorde ingen dålig match. Nyförvärvet Persson har kommit och gjort att Karlskoga har mer bredd. Målmaskinen Björklund nätar igen?


Björklöven – Tingsryd 1

Efter en kortare svacka har Björklöven trummat igång igen. Framförallt så har defensiven sett betydligt bättre ut senaste matcherna. Det är just den biten som varit ett frågetecken hittills.


Kristianstad – Almtuna 1

Lagen möttes tidigare under veckan. Det var jämnt och målsnålt men Kristianstad ledde välförtjänt i den tredje perioden innan Almtuna kvitterade med drygt fem minuter kvar.


Västerås – HV71 2

Västerås vann enkelt mot Vita Hästen tidigare under veckan trots att Alex Lavoie saknades. HV71 går in till mötet med tveksam form efter tre raka förluster. Iskallt odds på bortasegern.


Vita Hästen – Modo 2

Vita Hästen har hållit den nivån som krävs i Hockeyallsvenskan senaste matcherna. Man ställs mot ett formtoppat Modo som fått igång målproduktionen och öser in mål framåt.


Union Berlin – Leipzig 1

Leipzig kommer från två raka förluster i ligaspelet och saknar en hel drös av spelare inför mötet. Bland andra förstamålvakten Gulasci. Olmo, Orban och Poulsen är andra noterbara tapp.


Fulham – Bournemouth 1

Efterlängtat toppmöte mellan ettan och tvåan i tabellen. Efter den fina starten på säsongen har Bournemouth börjat tappa. Stanislas, Zemura, Brady och Cahill ser ut att missa matchen - etta!


Granada – Alavés 1

Både Alavés och Granada roterade friskt i veckans cupspel. Granada tog en meriterande poäng borta mot Athletic förra omgången. Diaz, Duarte, Lozano och Ruiz är borta för Granada. Avslag...


Dagens bästa spel

Vita Hästen – Modo

Odds: 1,74

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Trippeln

1. Vita Hästen – Modo 2

Odds: 1,74

2. Kristianstad – Almtuna 1

Odds: 1,54

3. Västerås – HV71 2

Odds: 1,89

Trippelodds: 5,06

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag 


Bomben 3

A. Fulham – Bournemouth

2, 3 – 0, 1

B. Union Berlin – Leipzig

1, 2, 4 – 1, 2, 3

C. Benfica – Sporting Lissabon

0, 1, 3 – 0, 1

216 rader

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag här