Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Pressat City vinner med klar marginal

Foto: PHIL NOBLE / BILDBYRÅN

Årets säsong har redan bjudit på några rejäla överraskningar i gruppspelet. Magkänslan säger att det kan smälla i kväll igen. 

Dagens bästa spel plockas från Belgien där Club Brügge tar emot Manchester City.

Dagens bästa spel

Club Brügge – Manchester City Manchester City med handicap -1,5.

Odds: 1,84

Club Brügge lyckades spela till sig en poäng hemma mot PSG. Nu möter man ett pressat City efter förlusten mot PSG förra omgången. Torres återfinns på skadelistan för gästerna. Given tvåa!

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Tips till tisdagens övriga heta matcher

Besiktas – Sporting 2

Besiktas skadesituation har förbättrat med flera spelare tillbaka efter att man tvingats ställa upp med B-laget mot Ajax. Pjanic, Topal, Karaman och N’Koudou saknas fortsatt för turkarna.


Ajax – Dortmund 2

Ajax har imponerat stort i matcherna mot Sporting och Besiktas men man har inte testats på allvar. Dortmund går in till mötet med strålande form. Till över 3,00 gånger pengarna gillar jag tvåan.


Atletico Madrid – Liverpool 2

Atletico brukar vara svårslagna på hemmaplan i den här typen av matcher, men defensiven har inte sett lika stabil som vi vant oss vid senaste säsongerna. Liverpool är den givna favoriten för mig.


Porto – Milan 2

Zlatan gjorde comeback i helgen när han hoppade in i vändningen mot Hellas på hemmaplan. Kessie är avstängd på mittfältet för Milan. Även Florenzi, Diaz, Bakayoko och Hernandez missar mötet.


Inter – Sheriff Tiraspol 1

Sheriff har redan stått för historiska skrällar mot Shakhtar och framförallt borta mot Real Madrid. Inter kommer från en svag insats i helgen men bör vara förvarnade om Sheriff. Trolig etta.


Paris SG – Leipzig 1

Messi förväntas vara tillbaka i startelvan för PSG. Deras anfallsspel har varit en besvikelse men mot leipzig bör man hitta ytor offensivt som man inte fått mot andra klubbar.


Shakhtar – Real Madrid 2

Shakhtar saknar Traore och Moraes. Los Blancos får klara sig utan Asensio, Bale, Camavinga, Carvajal, Ceballos, Diaz, Hazard och Militao. Real kommer från en svag insats senast, iskall tvåa.


Bomben

269 583 kr extra i potten!

Atletico Madrid behöver få det här till en fysisk match där publiken blir involverad. Det är lite av Simeones specialitet att göra matcher till ett emotionellt krig för att jämna ut oddsen. Liverpool har dock sett så otroligt vassa ut offensivt med Salah i spetsen har jag har svårt att se gästerna lämna Madrid mållösa.

Porto brukar plocka sina poäng i gruppspelet på hemmaplan. Man ska definitivt inte ses som chanslösa mot ett skadedrabbat Milan. Med Zlatan tillbaka i laget för gästerna kommer en vinnarmentalitet som är välbehövlig i Milan. Jag kan tycka att Porto ser lite väl uddlösa ut framåt stundtals.

Varken offensivt eller defensivt har PSG levt upp till förväntningarna under inledningen av säsongen. Leipzig är kapabla offensivt vilket inte minst City fick känna på när lagen möttes. Jag tror dock att Leipzig passar PSG väldigt bra sett till deras spelstil.

ANNONS: Lämna in expertens spel här 

SYSTEMFÖRSLAGET

A. Atletico Madrid – Liverpool

0, 1 – 1, 2, 3

B. Porto – Milan

0, 1, 2 – 0, 2, 3

C. Paris SG – Leipzig

2, 4, 5 – 1

162 rader