Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Överspelet är givet på offensivt Brescia

Foto: BILDBYRÅN

I fredagens utbud hittar vi fina möjligheter till att tjäna bra pengar! Det finns gott om överstreckade favoriter och starka bortalag. 

Utöver Nordsjälland och i viss mån Hertha är det skrällsidan som gäller för att hitta värde. 

Tvåan i Strömsgodset är högintressant sett till lagens prestationer senaste veckorna. 

Kommer säsongen vända för Anderlecht i kväll? 

Dagens bästa hittar vi dock i målspelet i Brescia. Nykomlingen spelar en attraktiv fotboll som man byggt vidare på i Serie A med framgång, både 2,5- och 3,5-linor har spelvärde.

Nordsjälland – Lyngby 1

I vanlig ordning när Nordsjälland spelar fotboll utlovas det målfest. Klubben har ännu inte förlorat på hemmaplan. Lyngby har haft problem när man ställts mot lag från den övre halvan av tabellen, etta!

Mjöndalen – Strömsgodset 2

Tränarbytet för Godset har gett önskad effekt. Laget har börjat vinna igen och med fyra segrar på sju senaste har man lämnat strecket bakom sig. Mjöndalens formkurva pekar i motsatt riktning.

Hertha Berlin – Fortuna Düsseldorf 1

Düsseldorf gör det bra efter sina förutsättningar. Det är en halv startelva som återfinns på skadelistan. Tyvärr för deras del finns inte bredden för att utmana på den här nivån. Hemmasegern synas.

Charleroi – Anderlecht 2

Anderlecht har varit ett mysterium den här säsongen. Man värvade stort i sommar med målet att ta hem guldet. Istället har allting fallit sönder och samman spelmässigt. Får ändå tipset i kraft av kvalitén i laget.

Birmingham – Middlesbrough X

Birmingham hade förtvivlat svårt att skapa något senast mot Wigan. Ett sent insläppt mål innebar tredje raka förlusten och moralen är nere i botten. Trueman och Montero saknas hos hemmalaget. Målsnålt kryss?

Brescia – Sassoulo 1

Brescia har varit en frisk fläkt i årets upplaga av Serie A. Man har spelat jämnt med både Juventus och Napoli, enda plumpen i protokollet kom hemma mot Bologna. Gästerna får klara sig utan Rogerio.

Amiens – Marseille 2

Efter förlusten i premiären har Marseille gått sju raka matcher utan förlust. Det saknas dock kreativitet i laget då både Thauvin och Payet är borta från spel. Amiens sliter med skador i laget, utgångstvåa.

Real Betis – Eibar X

Både Fekir och Sidnei saknas i hemmalagets startelva. Det har varit en horribel inledning för Betis sett till förväntningarna inför säsongen. Eibar saknar José Angel. Fina möjligheter till poäng för gästerna!