Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Onsala är ett av flera fina odds från Division 2

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Full fart i svenska division två. En mindre marknad gör det svårare för oddssättarna och lättare att hitta utstick!

Dagens bästa spel

Onsala att vinna.

Odds: 1,72

Ullared är ett lag som hör hemma på den undre halvan av tabellen. Onsala förlorade visserligen stort mot Ängelholm förra omgången men det är en av seriefavoriterna. Fint bortaodds!

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlistan

Smedby – Tyresö 1

Smedby kliver sin om klar favorit till det här mötet, vilket är förståeligt efter att ha sett hur Tyresö presterat senaste matcherna. Tyresö saknar dessutom avstängde Lanneborn i matchtruppen.


Friska Viljor – Täfteå 1

Bägge lagen har haft en tuff inledning på säsongen. Friska Viljor står utan en seger efter tre omgångar och Täfteå är laget som släppt in flest mål i serien hittills. Fördel hemmalaget här - etta.


Angered – Lidköping 1

Angered har gått starkt i serien. Anfallaren Haris Avdiu toppar skytteligan med sex gjorda mål efter fyra matcher. Tuff uppgift för Lidköping som haft problem med försvarsspelet - etta.


Karlskrona – Hässleholm 1

Serieledande Hässleholm ställs inför en tuff uppgift borta mot Karlskrona. Gästerna har haft ett väldigt komfortabelt spelschema under inledningen av säsongen, utgångsetta.


Yxhult – Skövde 2

Hemmalaget får klara sig utan Cimirotic.

Skövdes enda förlust hittills kom mot serieledande Ahlafors. Statistiken är näst intill helt jämn mellan lagen i samtliga kategorier. Svag tvåa på raden.