Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Offensivt PSV bjuder på målfest i Trondheim

Foto: BILDBYRÅN

Europa League dominerar dagens utbud och det finns en hel del intressanta spel.

Manchester United spelade tuff match mot Arsenal i måndags och managern Solskjaer vilar troligen viktiga spelare med tanke på konstgräset i Nederländerna. AZ har öppnat säsongen starkt och med nästan ordinarie elva tycker jag att man ska vara favorit. Draw no bet-ettan klart spelvärt till 2,15

St. Etienne har sett mycket svagt ut den här säsongen och saknar bland annat viktige målvakten Ruffier. Wolfsburg klart mer harmoniskt och ska vara favorit. DNB-tvåa till 1,85!

Rosenborg tar emot ett PSV Eindhoven som har styrkan offensivt. Det kan bli en hel del mål och över 2,5 mål till 1,95 klart spelvärt.

Feyenoord–Porto 2

Feyenoord reste sig efter plattmatchen mot AZ och vann stort i helgen. Håller inte toppklass i Nederländerna och därmed ingen vidare klass i Europa. Porto har gynnsamt spelschema.

Besiktas–Wolverhampton 1

Besiktas har öppnat säsongen uselt och pressen är stor på laget. Lär gå all in i den här matchen. Wolves var svagt i förra EL-matchen. Saknar skadade Jota och vilar troligen spelare. Om spel: etta.

AZ Alkmaar–Manchester United 1

AZ har bara förlorat en tävlingsmatch under säsongen. Saknar avstängde Svensson, i övrigt ordinarie. United saknar Pogba och vilar troligen flera spelare med tanke på konstgräset. Skräll?

Lugano–Dynamo Kiev 2

Lugano svarade för bra defensiv insats i Köpenhamn men skapade inte mycket offensivt. Har bara gjort åtta mål på nio matcher i ligan. Inte heller Kiev imponerar offensivt. Troligen målsnålt. 0–1?

Malmö FF–FC Köpenhamn 1

MFF är i bra form och i allra högsta grad med i guldstriden i allsvenskan. Måste ändå satsa hårt på den här matchen. Har få skadeproblem. FCK har haft en tung period i ligan och en hel del skador. Formen talar för MFF!

Krasnodar–Getafe 1

Krasnodar floppade totalt i Basel och har visat tveksam form på hemmaplan. Claesson fortsatt skadad. Getafe åker till Ryssland utan ordinarie anfallsparet och viktige mittfältaren Arambarri.

Rosenborg–PSV Eindhoven 2

Rosenborg saknar troligen viktige mittbacken Tore Reginiussen. PSV Eindhoven har stark offensiv men klara brister i defensiven. Rosenborg ska inte räknas bort – över 2,5 mål bästa spelet!

Lazio–Rennes X

Lazio föll mot Cluj borta och är i stort poängbehov. Ändå låter det som att Inzaghi kommer vila flera startspelare. Rennes är vasst på omställningar. Kan få passande matchbild. Avslag på ettan.