Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Offensiva lag i Osasuna – över 2,5 mål är spelvärt

Foto: BILDBYRÅN

Man får trolla om man som spelare ska bli exalterad över kvällens utbud. Det finns dock några spelobjekt som jag håller som intressanta. 

I Serie A går det att hämta Zlatan som målgörare i matchen till drygt dubbla pengen. Han har nätat i två av fyra matcher hittills men hans blotta närvaro på planen är ett ständigt hot för motståndarna med den respekten han för med sig. 

Jag gillar också målspelet i Spanien. Levante har inneburit målgaranti den här säsongen. Deras försvarsspel håller inte La Liga-klass, men det gör deras offensiv. Osasuna bjuder alltid upp till dans hemma i Pamplona. Över 2,5 mål i matchen betalar drygt 1,70 gånger pengarna.

Dortmund – Köln 1

Hela Dortmund upplevde Håland-effekten när den unge norrmannen hoppade in och gjorde hattrick mot Augsburg i sin debut förra omgången. Köln har haft det svårt mot Dortmund senaste åren, vi går på hemmasidan.

Sunderland – Doncaster 1

Det blev klart i går att unge mittfältaren Embleton får vänta ytterligare med sin comeback för Sunderland. En ny skada sätter stopp för spel. I övrigt finns det inte mycket att klaga på formmässigt för Sunderland – etta!

Brescia – Milan 2

Brescia ligger näst sist i tabellen utan seger på sina fem senaste matcher. Milan har fått den nytändningen klubben hoppades på sedan Zlatan anlände. Oddset 1,73 känns dock något snålt för att spela.

Nice – Rennes X

Två av ligans formstarkaste lag ställs mot varandra i Ligue 1. Nice skrällde överraskande när lagen möttes tidigare under säsongen på Rennes hemmaplan. Mycket talar återigen för att vi får se en jämn tillställning.

Northampton – Derby 2

Både Waghorn och tränaren Cocu har gått ut och uttalat sig i media om vikten av den här matchen. Med minimal chans att nå uppflyttning är det här en av få ljusglimtar denna säsong för The Rams, utgångstvåa.

Queens PR – Sheffield W 2

Räkna med ett heltaggat Sheffield efter utskåpning laget fick uppleva på hemmaplan i helgen. Det var utan konkurrens säsongens sämsta insats. Sheffield har dessutom trivts bättre på bortaplan senaste tiden.

Osasuna – Levante 1

Båda lagen hade svåra cupmatcher i veckan. Osasuna roterade inte så mycket som förväntat och kostnaden blev att matchen gick till förlängning. För Levante är det här andra långa bortaresan den här veckan, knapp etta.

Empoli – Chievo X

Chievo tog en otroligt viktig seger hemma mot Perugia förra omgången. Sena mål från Ceter och Meggiorini kan förhoppning få fart på spelet igen som knackat senaste veckorna. Luktar målsnålt här!