Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ödesmatch i Örebro – spelvärde i ettan

Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

Det är omgång mitt i veckan i allsvenskan med flera allsvenska nyckelmatcher för både guldstriden och kampen om nedflyttning. Jag har en tydlig idé om vilka som tar hem ångestmötet mellan Örebro och Östersund.

Dagens bästa spel

Örebro – Östersund 1

Odds: 2,11

Ångestmöte i botten av tabellen. Östersunds formsvacka började när Turgott försvann iväg på landslagsuppdrag. Nu gjorde han hat trick senast mot Elfsborg. Jag håller Örebro högre
– etta!

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Tips till onsdagens övriga heta matcher

Djurgården – Degerfors 1

Det här är en match Djurgården måste vinna om man vill ha något med guldet att göra. Laget kommer från två fina insatser mot Hammarby och Malmö och ska bara städa av Degerfors hemma.


Elfsborg – Malmö FF 2

Elfsborg gjorde säsongens sämsta insats borta mot Österund i helgen. Det kommer krävas förbättring mot Malmö om det ska bli poäng. Ellos trivs bättre utan boll när man får kontra - vidöppet.


Sirius – Norrköping 2

Norrköping upplevde en pyrrhusseger i helgen när man enkelt besegrade Örebro. Nyman fick kliva av skadad igen och ser ut att vara borta ett tag till. Tvåan till 2,30 är trots det lite för högt.


Chelsea – Aston Villa 1

Chelsea har en så pass bred trupp att man kommer ha en slagkraftig elva, men räkna med kraftig rotation hos hemmalaget. Målvakten Mendy lär missa även det här mötet med skada. Svagt odds...


Manchester United – West Ham 2

United imponerade inte nämnvärt i ligan när man slog West Ham i helgen. En straffräddning från De Gea på tilläggstid räddade segern. Nu förväntas Solskjaer lufta sin bänk. Jag gillar tvåan till 6,50.


Millwall – Leicester 2

Det är ett revanschsuget Leicester efter förlusten mot Brighton som jagar en seger. Mycket talar för att Rodgers kommer ställa upp med ett bra lag i cupmötet. Tvåan är tilltalande till 1,95.


Wolverhampton – Tottenham 1

Tottenham har stått för en rad svaga prestationer på rad och det börjar bli dags att ifrågasätta valet av tränare inför säsongen. Wolves däremot imponerar spelmässigt. Utgångsetta.