Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oddset på Cluj är aningen högt – och klart spelvärt

Foto: FLAVIU BUBOI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / FLAVIU BUBOI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det är dags för returmöten i CL-kvalen. Några av favoriterna behöver inte vinna för att gå vidare. I en match ska det dock vara klasskillnad mellan lagen!

Dagens bästa spel

Malmö FF att vinna.

Odds: 1,34

MFF kunde rulla ut Riga i det första mötet och borde gjort fler mål. Nu måste Riga chansa lite mer och det kommer att finnas ytor.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlistan

Hibernians – Flora Tallin 2

Flora Tallinn dominerade första mötet och kunde gjort fler mål. Det såg dock lite darrigt ut bakåt och på hemmaplan lär Hibernians sätta press på deras backlinje. Tvåan känns inte helt given.


Borac Banja – Cluj 2

Cluj tog väldigt lätt på uppgiften efter att laget gjort 2-0 ganska snabbt. Det finns en risk att man bara försöker spela av matchen men trots det är oddset 1,59 lite för högt på bortasegern - tvåa!


Prishtina – Ferencvaros 2

Ferencvaros låg på och pressade hela matchen men det dröjde tills den 71:a minuten innan utdelningen kom. Efter det kom både tvåan och trean också. Går gästerna för det vinner man igen.


Linfield – Zalgiris 2

Linfield ska försöka vända ett 1-3-underläge från första mötet. Det är framförallt genom fasta situationer och inläggsspel som laget ska försöka bryta ner Zalgiris. Gästerna får utgångstipset.


Soligorsk – Ludogorets 2

Ludogorets gjorde det viktiga 1-0-målet på tilläggstid i första mötet. Nu kan man ligga på kontring i bortamötet med deras kvicka offensiva spelare. Tuff uppgift för Soligorsk. Tvåan lockar till spel till 1,81.