Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ny målsnål match för försvarsstarkt Halmstad

Foto: BILDBYRÅN

Nations League rullar vidare men vi har också ett toppmöte i superettan på menyn.

Halmstad har seriens bästa defensiv och bortalaget saknar en viktig offensiv kugge i avstängde Edvardsen. Det talar för målsnål match och jag plockar under 2,5 mål till 1,85.

I Nations League tror jag att Österrike håller klart högre klass än Rumänien i dagsläget. Fyllt av självförtroende efter segern i Norge i fredags vinner man även i kväll. 1,70 på ettan!

Halmstad–Degerfors 1

HBK var det bättre laget i bortamötet men var aningen pressat i andra halvlek. Har seriens bästa defensiv. Bortalaget har offensivt viktige Edvardsen avstängd och kan få svårt att göra mål igen.

Nordirland–Norge X

Norge var mycket svagt hemma mot Österrike och ska vara nöjt med att det bara blev uddamålsförlust. Saknar fortsatt stjärnan Ödegaard. Nordirland krigade sig till poäng i Rumänien.

Österrike–Rumänien 1

Österrike dominerade mot Norge och vann välförtjänt. Saknar stjärnan Alaba igen men en spelare som Sabitzer håller mycket hög klass. Rumänien får underkänt efter 1–1 mot Nordirland. 

Israel–Slovakien 1

Israel svarade för solid insats mot Skottland och kvitterade välförtjänt i andra halvlek. Slovakien var näst intill utspelat av Tjeckien. Saknar fortsatt viktige mv Dubravka. Poänglöst igen?

Tjeckien–Skottland 2

Tjeckien imponerade mot Slovakien men fick efter matchen besked om att Corona-viruset härjar i truppen. Det blir troligtvis en helt annan elva mot Skottland. Bortalaget ska nog vara favorit.

Bosnien-Hercegovina–Polen 1

Bosnien-Hercegovina var pressat av Italien men var inte långt från tre poäng. Försvagat utan mittfältsstjärnan Pjanic. Polen än mer försvagat utan superanfallaren Lewandowski. Jämnt och målsnålt?

Nederländerna–Italien X

Nederländerna vann i nye förbundskaptenen Lodeweges första match men segern satt hårt inne. Italien kastade bort onödiga poäng mot Bosnien. Bättre med en match i benen? Vidöppet!

Albanien–Litauen 1

Albanien svarade för en stark insats borta mot Vitryssland och vann mycket välförtjänt. Har en spännande trupp med bland annat Rey Manaj från Barcelonas B-trupp. Stark favorit här.