Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nashville stark favorit mot formlöst San Jose

Foto: BILDBYRÅN

Hockeyfokus i kväll med CHL och NHL! CHL-gruppspelet lider mot sitt slut och samtliga tre svenska lag har något att spela för med två omgångar kvar. 

Att Djurgården ska vinna på hemmaplan lockar kring drygt dubbla pengen. 

I Skellefteå ser vi en favorit i fara och väljer att avstå spel. 

Frölunda är en match vi kan räkna med mål i, både 5,5 och 6,5-linan kan vara värd att titta närmare på. 

I NHL är nattens bästa spel Nashville-seger till 1,97. San Jose har sett iskallt ut under inledningen av säsongen och Nashville är inget lätt ställe att åka till.

Skellefteå – Kärpät 2

Hemmalaget har inlett knackigt i SHL och står inför en svår grupp med Bern SC som tredje lag. En seger här är en nödvändighet för avancemang. Sett till Skellefteås form har Kärpät goda möjligheter till poäng.

Djurgården – Mannheim 1

Mannheim toppar gruppen före Djurgården men då har man inte mött varandra. Det återstår ett dubbelmöte lagen emellan och Djurgården behöver vinna åtminstone ett möte på ordinarie tid, etta!

Frölunda – Cardiff 1

Regerande mästarna förväntas sopa mattan med Cardiff på hemmaplan. Även om det roteras i kedjorna och några tunga namn får färre minuter eller vilas ska inte gästerna räcka till. Ettan känns given.

Calgary – Los Angeles 1

Gästerna saknar Vilardi och Forbort, medan Calgary har Valimaki skadad. Calgary försöker upprepa succén från fjolårets grundserie och uppvisningen mot Vancouver senast ger anledning till optimism.

Detroit – Anaheim 1

Anaheim har tappat Perry inför säsongen. Gästerna får dessutom klara sig utan Kesler och Eaves till det här mötet. Detroits Mantha stod för ett hattrick mot Dallas i söndags. Bra läge för hemmalaget, ettan synas!

Florida – Carolina 2

Van Riemsdyk är skadad för Hurricanes. Det har dock inte påverkat laget som tagit tre raka segrar under sina tre inledande matcher. Carolina känns riktigt heta för stunden. Fint värde i oddset på tvåan.

Nashville – San Jose 1

San Jose ser inte ut som ett färdigt lag för stunden. I alla sina tre matcher har man varit det klart sämre laget och frågan är hur man tänk med lagbygget inför säsongen. 2,00 på ettan måste testas!

NY Islanders – Edmonton 1

Sedan Barry Trotz tog över Islanders inför förra säsongen har vi sett laget förvandlas till ligans kanske bästa försvar. Det var en klinisk uppvisning mot Jets i söndags. Ska återigen vara klara favoriter här.

DAGENS HETASTE SPEL

Nashville – San Jose 1@1,97

San Jose ser inte ut som ett färdigt lag för stunden. I alla sina tre matcher har man varit det klart sämre laget och frågan är hur man tänk med lagbygget inför säsongen. 1,97 på ettan måste testas!