Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Möter svagt motstånd – det blir utklassning

Foto: IAN WALTON / BILDBYRÅN

Utklassning att vänta i den anrika turneringen från storklubben.

■■ Fredagens kupong präglas av ett gäng stora favoriter. Vi kan nog vänta oss en och annan storseger bland kvällens resultat. Frågan är bara i vilken och hur man ska maximera vinsten? 

• • •

■■ Bayern München går bort tidigt då man haft problem med just Gladbach. Den tyska mästarklubben har fått kalla in juniorspelare för att fylla ut truppen på grund av problem med Covid-19.

• • •

■■ Dagens bästa spel plockar jag i stället från FA-cupen och mötet mellan Swindon mot Manchester City. City har sett oförskämt bra ut hela hösten och har nio vinster på sina tio senaste matcher. Guardiola har en väldigt bra trupp där alla spelare behöver få speltid så även när han ska rotera i elvan tenderar det att bli ett väldigt slagkraftigt lag. Jag tror City luftar bänken men att man ändå kör över Swindon och vinner komfortabelt.


Matchlistan

Trabzonspor – Malatyaspor 1

Edgar Ie, Gervinho, Huvo och Nwakaeme ser ut att missa matchen för Trabzonspor. Hos gästerna saknas Bwalya. Malatyaspor har inte vunnit i ligan sedan mitten av oktober. Fin etta!


Santa Clara – Sporting 2

Det blev onödigt spännande men Sporting vann till slut mot Portimonense senast, som man ofta gör. Gästerna har varit otroligt stabila senaste två åren och ska återigen vara superfavorit här.


Bayern München – Mönchengladbach 1

Gladbach är ett av få lag som Bayern haft det svårt med senaste åren. Deras spelstil passar Bayern väldigt illa. Hemmalaget har en handfull spelare borta inför mötet. Ettan känns iskall...


Swindon – Manchester City 2

Guardiola har en förmåga att ställa upp med ganska slagkraftiga lag i den här typen av matcher. Vi kommer att få se några nya namn men förvänta er en stark elva från City. Given tvåa på raden.


Bordeaux – Marseille 2

Dieng är avstängd för gästerna medan hemmalaget har en hel drös av spelare borta med sjukdom. Marseille har briljerat den här säsongen med sitt välorganiserade försvar. Trolig tvåa.


Amorebieta – Tenerife 2

Amorebieta befinner sig under strecket men man har kryssat fyra av sina fem senaste och är obesegrade i fem raka. Matchen spelas på en neutral arena vilket är till Tenerifes fördel. Svag tvåa.


Carolina – Calgary 1

Calgary och Carolina har chansen att toppa tabellen i respektive konferens om man vinner matcherna man har tillgodo. Båda har visat upp ett strålande försvarsspel. Lutar åt hemmasidan här.


St. Louis – Washington 1

Det är två av NHL:s bästa lag som ställs mot varandra. St.Louis kommer från en blek prestation mot Pens borta. Caps saknar Mantha och har både Oshie och Bäckström som frågetecken inför mötet.


Dagens bästa spel

Swindon – Manchester City: Manchester City -2,5

Odds: 2,10

ANNONS: Lämna in expertens spel här