Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Måstematch för bottenlaget – bra förutsättningar för mål

Foto: PAULO WHITAKER / REUTERS / BILDBYRÅN

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds. 

JONAS AMROUNIS SPEL

Match: Chapecoense–Atletico PR

Spel: Över 2,0 Asian

Odds: 2,05

Insats: 1%

Spelstopp: 01.00

Liga: Brasilien, Serie A

För det första måste jag adressera ett fel från gårdagen. Lucas Paqeuta flögs in tidigt och fick starta. Det skapade ett massivt spelövertag för hemmalaget på mittfältet och mycket riktigt fick vi se mördande 24–4 i avslut på den inofficiella statistiken. Nu räckte det till vinst ändå. 

Torsdagen är en svältfödd historia för spelare och fotbollsintresserade. Det spelas dock en match i Brasiliens högstaliga där jag funnit ett odds som sticker ut ur mängden. 

Chapecoense har hamnat i en situation där trepoängarna måste börja trilla in. Ser man tillbaka på deras säsong har målvakten Jandrei varit lagets bästa spelare vilket sällan är ett gott tecken. Nu har man tre raka hemmamatcher där nattens match är den på papperet lättaste. Det kommer endast vara tre poäng som räknas. 

Atletico PR är ett av seriens målgladaste lag och har fantastiska kontringsspelare. Man får över dubbla pengarna tillbaka på två mål i matchen och jag vågar lova att vi kommer få se målchanser så det räcker och blir över. Det finns frågetecken kring effektiviteten hos båda lagen men pengarna tillbaka på två mål till oddset 2,05 är för bra för att låta bli.

AMROUNIS STATISTIK

Kassa: 1 151kr

ROI: 113,89%

Lagda spel: 66

Vunna spel: 33

Push: 9

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!