Foto: NICKLAS ELMRIN/BILDBYRÅN
 Foto: NICKLAS ELMRIN/BILDBYRÅN

Målrikt möte i superettan

Publicerad

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds. 

ESKIL HELLBERGS SPEL

Match: Halmstads BK–Norrby

Spel: Över 2,5 mål

Odds: 1,60

Insats: 4%

Spelstopp: 19.00 

Liga: Superettan 

Halmstads BK vann turligt bortamötet över Degerfors. Offensiven med Gabriel Gudmundsson och Johan Oremo håller hög klass och duon kommer göra mängder av poäng under säsongen.

Norrby har flera spelare på skadelistan och det är tveksamt om Lasse Nilsson spelar.

Jag tror att mötet på Örjans vall blir målrikt och spelar över 2,5 mål.

HELLBERGS STATISTIK

Kassa: 972 kr

ROI: 97%

Antal spel: 76 

Vunna spel: 42 

JOHAN VIDELLS SPEL

Match: Bray–Shamrock Rovers

Spel: Över 2,5 mål

Odds: 1,81

Insats: 5%

Spelstopp: 20:45

Liga: Premier League

Gårdagens spel från mötet mellan Stabaek–Tromsö stod 1–1 efter tolv minuter. En trevlig start när man sitter på över 2,5 mål, men tyvärr stannade det där och gårdagens spel gick back.

Kvällens lir är återigen hämtat från målmarknaden och den här gången är det irländska Premier League som fångat intresset.

Bray är megajumbo efter tio omgångar med en inspelad poäng och en målskillnad på 4–-29. De gästas av ett Shamrock Rovers som förvisso har två raka förluster i bagaget, men här bör det kunna bli seger och jag är tämligen övertygad om att det bjuds på mål.

Över 2,5 mål är spelat till 1,81.

VIDELLS STATISTIK

Kassa: 649 kr

ROI: 65%

Antal spel: 146

Vunna spel: 73

Push: 5

Johan Videll
Johan Videll

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag