Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mållöst i två raka – men nu lossnar det för City

Foto: BILDBYRÅN

Det finns gott om tänkbara spel i dag. Udinese med +0,5 mål är tänkbart och dubbelt på Inter duger gott. 

Manchester City bör vinna med marginal över West Ham.

Sheffield United–Bournemouth 1

Sheffield United går mycket starkt och nykomlingen är med och kämpar om en plats i nästa års upplaga av Europa League. Bournemouth har fått tillbaka några spelare och är på gång. Etta.

Brescia–Udinese 2

Brescia har det jobbigt och är segerlöst i de sju senaste försöken. Får nye tränaren Diego Lopez fart på laget? Torregrossa  är avstängd. Udinese har inte spelat lika dåligt som resultaten visar.

Genoa–Cagliari 2

Cagliari är en positiv överraskning och man är mycket svårslaget. Cigarini är avstängd. På skadelistan finns Rog, Pavoletti och Ceppitelli. Dubbla avstängningar (Romero och Behrami ) för Genoa.

Manchester City–West Ham 1

Manchester City är mållöst i de två senaste matcherna. Mot Tottenham saknades inte chanser och bland annat missades straff. Raheem Sterling spelar inte. West Ham övertygar inte. -1,5 på ettan?

Parma–Lazio 2

Lazio blev för en gångs skull mållöst hemma i veckan och tappade viktiga poäng i guldjakten på Juventus. Milinkovic och Radu är avstängda. Immobile behöver inte många chanser att näta.

Celta–Sevilla 2

Kevin Vazquez kan inte medverka i Celta på grund av avstängning. Formen är inte bra och man är segerlöst i de åtta senaste omgångarna. Sevillas Diego Carlos är tillbaka efter avstängning. 

Inter–Milan 1

Inter måste ta full pott för att haka på i guldstriden. Lautaro, Berni och Baston är avstängda. Zlatans Milan slår ur underläge i derbyt. Duarte kan inte medverka. Dubbelt på ettan duger gott. 

Real Betis–Barcelona X

Hur är stämningen i Barcelona. Luis Suárez och Ousmane Dembélé är skadade. Rutinerade mittbacken Gerard Piqué är avstängd. Zouhair Feddal saknas av samma anledning i Betis.