Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mållinan är nedpressad – överspelet är värt det

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds.

JONAS AMROUNIS SPEL

Match: Paysandu – Vila Nova

Spel: Över 2.0 mål Asian

Odds: 2.12

Insats: 1%

Spelstopp: 13 juni 01.30

Liga: Brasilianska Serie B

Vi tar en paus från VM (åtminstone för stunden) och hittar tillbaka till brasilianska Serie B. Övergången från Modric till Claudinho är inte så stor... eller jo... kanske. Nåja, Paysandu tar emot ett av ligans starkaste försvar i Vila Nova. Vila Nova kommer från en förlust och tränaren uttala sig till media i veckan om att det var en bitter förlust men ingen större oro. Samtidigt är det tydligt i laguppställningen att man går för en poäng och inte tre. Paysandu har haft problem med målskyttet senaste veckorna men det finns mängder av offensiv spets i det här laget.

På hemmaplan är man väldigt svårslagna, samtidigt har jag svårt att se Vila Nova förlora här. Paysandu gör mål i över 80% av sina hemmamatcher och inbördes har det blivit två mål eller fler i sju av deras åtta senaste möten med Vila Nova. Vi får gå tillbaka tolv år i tiden till en cupmatch 2006 för att hitta en match med under två mål mellan dessa klubbar. På grund av lagens facit senaste matcherna har mållinan pressats ner till 2.0 Asian vilket är för lågt i mitt tycke. 

Amrounis statistik

Kassa: 1044kr

ROI: 107,5%

Lagda spel: 29

Push: 3

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!