Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Målglada lag i Bryssel – överspel en självklarhet

Foto: GONZALO FUENTES / REUTERS / BILDBYRÅN

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds. 

JONAS AMROUNIS SPEL

Match: Belgien–Schweiz

Spel: Över 3,0 Asian

Odds: 2.02

Insats: 1%

Spelstopp: 20.45

Liga: Uefa Nations League

Belgien är ett av Världens mest talangfulla lag. Under Martinez har det börjat ge resultat även på planen. Det räckte till en semifinal i VM efter att man slagit ut storfavoriterna Brasilien. Belgien bjöd också på en av turneringens roligaste matcher när man ställdes mot Japan i åttondelen. 

Efter VM har man slagit Skottland med 4–0 och Island med 3–0. Spelare som Hazard, Mertens och Lukaku är såna tränare drömmer om att ha i sin offensiv. Nu saknas De Bruyne men då kliver en ny världsklasspelare in i elvan.

Schweiz gjorde ett bra VM fram till uttåget mot Sverige. Det visade sig svårt att skapa målchanser mot ett lågt liggande försvar. Annars har Schweiz visat upp ett mångfacetterat anfallsspel med förmåga att göra mål på kontring, fasta situationer och från uppspelsfas. 

Mot Belgien kommer det mest att handla om kontringsspel och det finns spelare även för det. Shaqiri och Embolo är utmärkta alternativ för den typen av spelstil.

AMROUNIS STATISTIK

Kassa: 1 155 kr

ROI: 111,85%

Lagda spel: 82

Vunna spel: 40

Push: 14

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!