Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ludogorets sticker ut som dagens bästa spel

Foto: GEORGI PALEYKOV/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK / GEORGI PALEYKOV/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ett internationellt präglat Ludogorets utmärker sig som dagens bästa spel på onsdagens kupong.

Dagens bästa spel

Ludogorets att vinna.

Odds: 1,88

I Muras trupp finns det inga spelare med erfarenhet från de större ligorna. Gästerna förväntas starta med en offensiv 4-3-3-uppställning och fortsätta med sitt höga presspel - tvåa.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlistan

Sandefjord – Haugesund 1

I hemmalaget saknas både Markmanrud och Brenden. Haugesund har Nilsen borta från spel. Sandefjord jagar sin fjärde raka hemmaseger medan Haugesund ännu inte vunnit borta i år.


Sarpsborg – Mjöndalen 1

Det är två lag som sliter i botten av tabellen. En förlust kan innebära att man åker ner under strecket. Sarpsborg har Horn och Vetti borta från spel. Skistad är långtidsskadad för gästerna.


Legia Warszawa – Flora Tallin 1

Legia valde att rotera i startelvan i helgen då man förlorade polska supercupen mot Rakow. Vi kan förvänta oss en liknande elva mot den som körde över Bodö/Glimt förra omgången - etta!


Olympiakos – Baku 1

Olympiakos går in som storfavorit till det här dubbelmötet mot mästarlaget Baku. Soares och Fortounis saknas hos hemmalaget men Olympiakos har en så pass bred trupp att det inte ska påverka.