Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lägg pengarna på hemmastarkt Löven

Foto: BILDBYRÅN

Det är nästan full omgång av hockeyallsvenskan i dag. 

Intressanta spel är Björklöven till över dubbelt och Vita Hästen och Tingsryd till tre gånger degen. 

Över 4,5 och 5,5 mål är tänkbara spel mellan Timrå och Västerås.

Björklöven–Karlskoga 1

Björklöven vann utan att imponera i Tingsryd. I Kristianstad tappades 1–0 till förlust. Formen är inte lika bra som för några veckor sedan men över dubbelt på ettan är intressant i alla fall.

Modo–Almtuna 1

Modo spelar bra i fem mot fem, men har dragit på sig onödiga utvisningar på sistone. Almtuna lever fortfarande på Tony Mårtensson. Kommer Modo upp i rätt nivå är segerchansen stor. Etta. 

Mora–Tingsryd 2

Mora har tagit åtta poäng på de tre senaste matcherna och är på rätt väg. Mot Vita Hästen gjorde Jesper Ylivaino comeback. Tingsryd borde/kunde avgjort i första mot Björklöven. Skräll?

Södertälje–Vita Hästen 2

Södertälje fick bra utdelning mot Kristianstad. Sex spelare saknades och SSK kommer till spel utan bland andra Alexander Falk och Sebastian Höglund. Vita Hästens försvar är ramstarkt. Tvåa.

Timrå–Västerås 1

Västerås svarade en mycket gedigen insats matchen i genom mot Modo. Prestationen var mycket bättre än i mötet mot Karlskrona, där VIK orättvist tog poäng. Timrå har en del skavanker. 

Västervik–AIK X

AIK fick äntligen utdelning senast och fyra mål inom loppet av 13 minuter sänkte Timrå. Västervik kommer från en stjärnsmäll och nu kommer spelarna vara ute efter revansch. Öppen match. 

Tyskland–Argentina 1

Barcelonas målvakt Marc-Andre ter Stegen är världens främste och vaktar målet för Tyskland. Argentinas megastjärna Lionel Messi är alltjämt avstängd och utan honom är offensiven försvagad.

Stockport–Hartlepool X

Stockport är mållöst i över sex timmar och efter en lovande start på säsongen har det sett riktigt dåligt ut på sistone. Hartlepool avgjorde på stopptid senast och fick välbehövligt självförtroende. Avstå spel.

DAGENS HETASTE SPEL

Björklöven–Karlskoga 1@2,00

Björklöven vann utan att imponera i Tingsryd. I Kristianstad tappades 1–0 till förlust. Formen är inte lika bra som för några veckor sedan men över dubbelt på ettan är intressant i alla fall.