Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klasskillnad – Jamaica är det givna speldraget

Foto: JOHN RAOUX / AP TT NYHETSBYRÅN

Majoriteten av dagens matcher plockas från Sydamerika då utbudet i Europa fortfarande är bristfälligt. En stark hemmafavorit sticker ut ur mängden!

Dagens bästa spel

Midtjylland att vinna.

Odds: 1,57

Midtjylland var en besvikelse förra säsongen då man inte vann guldet. På hemmaplan är man vanligtvis väldigt starka. Hyllegaard är tveksam till spel för gästerna. Högt odds på Midtjylland!

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlista

Union Santa Fe – Boca Juniors 1

Boca spelade åttondelsfinal i Copa Libertadores i veckan och kan komma att rotera i elvan. Union har Blasi, Luna Diale och Machuca borta. Boca saknar den tekniske yttern Salvio i truppen.


Confianca – Guarani 2

Guarani jagar sin fjärde raka seger borta mot Confianca. Guarani har med sina 18 mål framåt gjort näst flest i hela serien. Confiancas formkurva pekar spikrakt neråt. Högt odds på Guarani.


Guadeloupe – Jamaica 2

Det ska vara klasskillnad mellan nationerna. Jamaica har svenskbekantingen Turgott i truppen och Bundesliga-stjärnan Leon Bailey. Det ska vara klasskillnad mellan lagen.


Sarmiento – Estudiantes 1

Sarmiento har Rincon skadad medan bortalaget har Gomez uppsatt som tveksam till spel. Sarmiento har en förmåga att höja sig på hemmaplan. Oddset 3,09 på ettan ligger i överkant.


Sampaio – Coritiba X

Toppmöte i brasilianska Serie B. Det är seriens två  bästa lag defensivt som möter varandra. Det vill säga, räkna inte med någon målfest. Ett målsnålt kryss ligger nära till hands - oddset är 2,74.