Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Klasskillnad – Jamaica är det givna speldraget

Foto: JOHN RAOUX / AP TT NYHETSBYRÅN

Majoriteten av dagens matcher plockas från Sydamerika då utbudet i Europa fortfarande är bristfälligt. En stark hemmafavorit sticker ut ur mängden!

Dagens bästa spel

Midtjylland att vinna.

Odds: 1,57

Midtjylland var en besvikelse förra säsongen då man inte vann guldet. På hemmaplan är man vanligtvis väldigt starka. Hyllegaard är tveksam till spel för gästerna. Högt odds på Midtjylland!

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlista

Union Santa Fe – Boca Juniors 1

Boca spelade åttondelsfinal i Copa Libertadores i veckan och kan komma att rotera i elvan. Union har Blasi, Luna Diale och Machuca borta. Boca saknar den tekniske yttern Salvio i truppen.


Confianca – Guarani 2

Guarani jagar sin fjärde raka seger borta mot Confianca. Guarani har med sina 18 mål framåt gjort näst flest i hela serien. Confiancas formkurva pekar spikrakt neråt. Högt odds på Guarani.


Guadeloupe – Jamaica 2

Det ska vara klasskillnad mellan nationerna. Jamaica har svenskbekantingen Turgott i truppen och Bundesliga-stjärnan Leon Bailey. Det ska vara klasskillnad mellan lagen.


Sarmiento – Estudiantes 1

Sarmiento har Rincon skadad medan bortalaget har Gomez uppsatt som tveksam till spel. Sarmiento har en förmåga att höja sig på hemmaplan. Oddset 3,09 på ettan ligger i överkant.


Sampaio – Coritiba X

Toppmöte i brasilianska Serie B. Det är seriens två  bästa lag defensivt som möter varandra. Det vill säga, räkna inte med någon målfest. Ett målsnålt kryss ligger nära till hands - oddset är 2,74.