Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jordan behöver poäng – varning för skrällen

Foto: GHAZY QAFFAF VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/XINHUA WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Majoriteten av matcherna från asiatiska kvalet saknar betydelse men derbyt Iran mot Irak handlar om en direktplats mot VM!

Dagens bästa spel

Iran att vinna.

Odds: 1,67

Gruppfinal mellan Irak och Iran. Jag håller Iran som ett bättre landslag sett till spelarna och det syns också på målskillnaden 33-4 mot Iraks 14-3. Iran måste vinna för att gå om i gruppen.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel

Matchlistan

GIF Sundsvall – GAIS 1

Sundsvall har gjort säsongens två bästa matcher på slutet men gått därifrån med noll poäng. Nu skadade sig Stensson i veckan och är tveksam inför det här mötet. Utgångstipset landar ändå på gif.


Kina – Syrien 2

Helt betydelselös match i den sista omgången av gruppen för bägge nationerna. Vi kan nog räkna med att få se en hel del nya namn i startelvorna. Syriens är något mer stabila, svag tvåa.


Sölvesborg – Kristianstad 2

Dampha blev matchvinnare för Kristianstad när laget avgjorde i den fjärde tilläggsminuten hemma mot Rosengård senast. Sölvesborg har inlett säsongen väldigt svagt defensivt - tvåa.


Australien – Jordanien 1

Australien har redan säkrat gruppsegern med målskillnaden 27-2 efter sju spelade matcher. Jordanien däremot behöver minst en poäng för att säkra andraplatsen. Avslag på hemmasegern.