Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jordan behöver poäng – varning för skrällen

Foto: GHAZY QAFFAF VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/XINHUA WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Majoriteten av matcherna från asiatiska kvalet saknar betydelse men derbyt Iran mot Irak handlar om en direktplats mot VM!

Dagens bästa spel

Iran att vinna.

Odds: 1,67

Gruppfinal mellan Irak och Iran. Jag håller Iran som ett bättre landslag sett till spelarna och det syns också på målskillnaden 33-4 mot Iraks 14-3. Iran måste vinna för att gå om i gruppen.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel

Matchlistan

GIF Sundsvall – GAIS 1

Sundsvall har gjort säsongens två bästa matcher på slutet men gått därifrån med noll poäng. Nu skadade sig Stensson i veckan och är tveksam inför det här mötet. Utgångstipset landar ändå på gif.


Kina – Syrien 2

Helt betydelselös match i den sista omgången av gruppen för bägge nationerna. Vi kan nog räkna med att få se en hel del nya namn i startelvorna. Syriens är något mer stabila, svag tvåa.


Sölvesborg – Kristianstad 2

Dampha blev matchvinnare för Kristianstad när laget avgjorde i den fjärde tilläggsminuten hemma mot Rosengård senast. Sölvesborg har inlett säsongen väldigt svagt defensivt - tvåa.


Australien – Jordanien 1

Australien har redan säkrat gruppsegern med målskillnaden 27-2 efter sju spelade matcher. Jordanien däremot behöver minst en poäng för att säkra andraplatsen. Avslag på hemmasegern.