Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Inter tänkbart spel i italienskt stormöte

Foto: BILDBYRÅN

Gott om alternativ att spela på i dag. 

Halmstad Hammers föll i toppmötet med Troja/Ljungby men gjorde en bra insats. Vid seger över nästjumbon Skövde kan seriesegern vara hemma. 

Luton–Sheffield Wednesday borde bjuda på en del fullträffar och över 2,5 mål är tänkbart lir.

Det är svårt att veta vilken inställning Inter har i cupmötet med Napoli, men är attityden den rätta är segerchansen god.

Bristol City–Derby X

Derby tog sin första bortaseger sedan premiären i helgen. Formen är på topp vilket elva fullträffar på de tre senaste matcherna vittnar om. Hemmalaget saknar Marley Watkins och Benik Afobe.

Huddersfield–Cardiff X

Trots omfattande skadelista besegrade Huddersfield Queens Park Rangers. Säsongen är över för Tommy Elphick. Cardiff har spelat många matcher på kort tid. Vidöppen match. Avstå spel.

Luton–Sheffield Wednesday 2

Luton besegrade Derby för ett tag sedan. Det är också enda seger på de sju senaste försöken - och de övriga sex matcherna har varit fruktlösa. Sheffield Wednesday säker också efter formen.

Millwall–Fulham 2

Millwall orkade inte stå emot West Bromwich i söndags och förlusten var inte mycket att säga något om. Fulham är på gång och avbräcken är färre än tidigare. Dessutom har man längre vila.

Inter–Napoli 1

Inter svarade för en stark vändning i derbyt när 0–2 vändes till 4–2 över Zlatans Milan. Samtidigt övertogs serieledningen. Napoli saknar åtminstone Kevin Malcuit. Ettan är tänkbar.

Reading–West Bromwich 2

West Bromwich kommer från rejäl insats och segern över Millwall var rättvis. Readings nyckelspelare Lucas Joao har inte spelat sedan nyårsdagen men gör comeback inom kort. Utgångstvåa.

Stoke–Preston 1

Stoke har inte förlorat någon av de sex senaste hemmamatcherna. Preston är klart bäst på hemmaplan. Tom Bayliss, Billy Bodin och Louis Moult saknas sedan tidigare. Utgångsetta. 

Lyon–Marseille X

Lyon var på gång när man gjorde två snabba mål i Paris och gick i fatt till 2–3. Marseilles försvar är ramstarkt och på de fem senaste matcherna har man endast släppt in ett mål. Knapp etta.