Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Inget förtroende för IFK i nuläget

Oscar Wendts IFK Göteborg får inte Jonas Amrounis förtroende just nu.
Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Vi utfärdar flera skrällvarningar på dagens kupong. Leeds har blivit underskattade på marknaden och drar intresse till sig.

Dagens bästa spel

Leeds – Liverpool 1

Odds: 4,30

Koch och Raphinha saknas för Leeds. Liverpool har Firmino, Fabinho och Alisson borta. Leeds trivs som underdog och är väldigt svåra att möta. Springer man inte tillräckligt vinner man inte.

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag här 

Matchlistan

Djurgården – Hammarby 1

Svårtippat derby som har en enorm betydelse för deras framtida säsong. Noterbart att Hammarby har Selmani avstängd. Det här mötet känns vidöppet på förhand och jag avstår helt från spel.

Kalmar – Degerfors 2

Kalmar har visserligen imponerat den här säsongen men jämför man spelartrupperna skiljer det inte så mycket som oddsen säger. Så som oddsen ligger just nu finner jag värdet i Degerfors till 5,00.

Cagliari – Genoa 1

Genoa ligger näst sist i serien med en målskillnad på 1-6 efter två omgångar. Deras försvar har sett horribelt ut. Bani och Cassata återfinns på skadelistan. Cagliari får utgångstipset till fina 2,07.

Osasuna – Valencia 1

Valencia är inte det storlaget som man var för 15 år sedan. Det saknas kvalité i truppen för att utmana om CL-platserna. Osasuna har imponerat men saknar både Barja och Budimir till dagens möte.

Göteborg – Halmstad 2

Sigthorsson står utanför Göteborgs trupp. IFK saknar kreativitet på mittfältet och ställs mot ett av seriens bästa försvar i form av HBK. Jag har inget förtroende för IFK i nuläget.

Milan – Lazio 1

Giroud saknas men Zlatan förväntas vara tillbaka för Milan. Gästerna har Adekanye borta. Cataldi och Lazzari testas sent. Båda lagen har vunnit sina två inledande matcher. Lutar åt Milan.

Roma – Sassuolo 1

Mourinhos Roma har sett helt fantastiskt bra ut. Nyförvärvet Tammy Abraham har kommit bra in i laget och man radar upp målchanser offensivt. Till 1,53 plockas ettan, värde ner till 1,47.