Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Höga mållinor i CHL – underspel givet

Foto: BILDBYRÅN

Större delen av kupongen är plockad från CHL. Två svenskmöten ligger i fokus. Vi får se oväntat höga mållinor i båda matcherna. Hade det varit SHL-matcher hade det snuddat på 5,0-linor men istället ligger jämna odds runt 5,5. Jag tror det blir betydligt tätare än så och väljer att gå på underspelet i både Karlstad och Skellefteå. 

Dagens ”klaring” hittar vi i Schweiz! Där tar ett formtoppat ZSC Lions emot ett Lugano med en nedåtgående trend. Seger efter fulltid för hemmalaget betalar 1,78 gånger pengarna.

Färjestad – Frölunda 1

När man spelade tidigare i år i SHL slutade det 5–2 i Frölundas favör. FBK är vanligtvis ett helt annat lag att möta hemma i Karlstad. Räkna med en tajt affär då varje mål blir avgörande i dubbelmötet.

Skellefteå – Djurgården 1

Det skiljer bara en poäng emellan lagen i SHL, men när man mött varandra är det Skellefteå som dragit det längsta strået. Västerbottningarna vann borta med 3–1 och 4–0 när man möttes i Skellefteå, utgångsetta!

Plzen – Lausanne 1

Debutanterna i tävlingen, Lausanne, har tagit sig hela vägen till slutspel. Lagen tog lika mycket poäng i respektive slutspel. Det man ska bära med sig är att Plzen vunnit samtliga hemmamatcher hittills.

Tappara – Zug 1

Tappar har haft en imponerande start i den finska ligan. Forwarden Tyler Morley har redan skrapat ihop 23 poäng. Laget har dock haft en förmåga att ryka i åttondelsfinalen i CHL år efter år. Vidöppet på förhand.

Augsburg – Biel 2

Det är två debutanter i tävlingen som ställs mot varandra i åttondelen. Formmässigt gick Augsburg in i uppehållet med tre segrar på sina sju senaste. Man behöver höja sig rejält om man ska ha en chans mot Biel.

Fribourg – Servette 1

Kollar man på inbördesstatistiken lagen emellan så kan vi förvänta oss mål här. I deras fem senaste möten har samtliga matcher gått över 4,5 mål. Formmässigt är Fribourg det klart bättre laget för stunden.

ZSC Lions – Lugano 1

ZSC Lions har en formkurva som pekar spikrakt uppåt. Fyra segrar på fem senaste matcherna och en stark inbördesstatistik mot Lugano. Gästerna har svårt att få det att fungera defensivt. Ettan till 1.78 lockar!

Bern – Luleå 2

Luleå såg suveräna ut i gruppspelet och har imponerat i SHL sista tiden. Bern är inget dåligt lag men fantastisk hemmapublik, men klarar man att bryta igenom Luleås starka defensiv? Vi tror inte det...