Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Het cupfinal i Brasilien – med en favorit i fara

Foto: PAULO WHITAKER / REUTERS / BILDBYRÅN

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds. 

JONAS AMROUNIS SPEL

Match: Cruzeiro–Corinthians

Spel: Corinthians +1 Asian

Odds: 1,70

Insats: 1%

Spelstopp: 02.45

Liga: Brasilien, Copa Do Brasil

Det är dags för final i Copa Do Brasil och i första matchen är det Cruzeiro som har hemmaplan. Cruzeiros ligasäsong har inte varit någon succé med en niondeplats i ligan och hela åtta poäng upp till sista platsen som ger spel i Libertadores nästa säsong. Det har varit en tung vecka för hemmalaget med uttåg ur Libertadores mot Boca Juniors och formen pekar inte direkt spikrakt uppåt. En seger på sex senaste matcherna med en offensiv som har förtvivlat svårt att skapa målchanser. 

Corinthians har också underpresterat rejält men man har haft ursäkter i form av skador och flera spelare som varit iväg med landslaget. På slutet har det sett bättre ut då man gick obesegrat i fem raka matcher innan förlusten mot Flamengo i ligan i helgen. Det syntes på spelarna att fokus låg på finalmötet mot Cruzeiro så man ska inte dra allt för stora växlar av det resultatet.

Corinthians är spelare för spelare ett bättre lag och har visat upp bättre form på sistone. Man har ett stabilt försvar samt en måvakt i Cassio som varit in och ut i den brasilianska landslagstruppen. Cruzeiro är för stor favorit i mitt tycke – därför väljer jag att hoppa på Corinthians-sidan. 

AMROUNIS STATISTIK

Kassa: 1 155 kr

ROI: 111,96%

Lagda spel: 81

Vunna spel: 40

Push: 13

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!