Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hemmafavoriten har gått starkt

Joachim Andersens Crystal Palace får tipset.
Foto: SIMON DAEL/SHUTTERSTOCK / SIMON DAEL/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Det är en helengelsk lördag med matcher från Premier League och The Championship. 

Jag har fastnat för en hemmafavorit som gått riktigt starkt på slutet utan att få resultaten med sig.

Dagens bästa spel

Crystal Palace – Newcastle 1

Odds: 1,98

Palace har Eze borta på mittfältet. Newcastle saknar Shelvey och Dummett. Palace kommer från några riktigt bra insatser och borde fått bättre betalt sett till resultaten. Passande uppgift här.

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag här

Matchlistan

Chelsea – Norwich 1

Norwich fortsätter att ha det förtvivlat svårt med målskyttet. Chelsea bör vinna det här mötet relativt enkelt men både Lukaku och Werner saknas offensivt. Oddset 1,19 på Chelsea känns iskallt.

Everton – Watford 2

Watford har bytt tränare och hoppas få effekt. Det är inte rättvist att bedöma Ranieri efter några dagar med laget och Liverpool som första motståndare. Everton saknar flera nyckelspelare.

Leeds – Wolverhampton 1

Raphina är tillbaka för Leeds men Bamford saknas. Firpo och Phillips är osäkra till spel. Håll utkik efter startelvorna då framförallt Phillips betyder otroligt mycket för Leeds. Vidöppet!

Southampton – Burnley 1

Burnleys anfallsspel kan inte beskrivas som annat än mediokert hittills. Man har haft det svårt att skapa målchanser och mot ett skickligt Saints kan det blir tufft. Ward-Prowse saknas för Southampton.

Blackburn – Reading 2

Till 4,05 går det inte att blunda för Reading. Gästerna har stått för flera fina insatser den här säsongen samtidigt som Blackburn varit väldigt ojämna. Rätt favorit men värdet ligger i tvåan.

Blackpool – Preston 1

Skadeproblem fortsätter för Preston som får klara sig utan Brown, Evans, McCann, Olosunde och Wickham. Det är framförallt offensiven som blir lidande för Preston. Blackpool får utgångstipset.

Bournemouth – Huddersfield 1

Bournemouth har gått riktigt starkt och toppar tabellen. Man är fortfarande obesegrade i ligan efter 13 omgångar. Brady, Brooks och Cook saknas för hemmalaget. Passande uppgift hemma!

Luton – Hull 1

Hylton och Potts testas sent för att kunna vara med. Gästerna har Fleming på skadelistan. Luton brukar vara väldigt stabila på hemmaplan mot sämre motstånd. Ettan lockar till höga 1,87.

Peterborough – Queens PR 2

QPR blir en tuff matchning för Peterborough. Deras försvarsspel lämpar sig inte speciellt bra mot QPR:s vassa boxspelare. Jag gillar gästernas chanser och plockar bortasegern till fina 2,26.

West Bromwich – Bristol City 1

Båda lagen har en del frågetecken i trupperna inför det här mötet. WBA har spelat väldigt bra men varit ojämna i resultaten. West Bromwich bör vinna men oddset 1,44 ligger i underkant...

Brighton – Manchester City 2

Manchester City saknade flera av sina brassar i matchen mot Burnley men nu är alla tillgängliga igen. Brighton har Welbeck på skadelistan. City ska vanligtvis vara numret för stora - tvåa!

Bomben 2

■ Frölundas powerplay har varit sylvasst den här säsongen. Det var också det som avgjorde i toppmötet mot Växjö tidigare i veckan. Malmö har Sylvegård på skadelistan. Tvåan får utgångstipset.

■ Färjestad tog en stabil seger hemma mot Örebro i torsdags. Det såg betydligt mer stabilt ut defensivt. Trots en del skador i truppen ska Färjestad vara klar favorit mot ett ihåligt Timrå på hemmais.

■ Det är två hårt jobbande lag med spets framåt som kan avgöra matcher. Luleå har fortfarande en del problem på backsidan med skador. Det är en lång resa för gästerna. Målsnål hemmaseger.

ANNONS: Lämna in expertens systemförslag här

A. Malmö – Frölunda

1, 3 – 2, 4

B. Färjestad – Timrå

3, 5, 6 – 1, 3

C. Rögle – Luleå

2, 3, 4 – 0, 1, 3

216 rader, spelstopp 15.14