Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här blir det ny målfest

Timrå mot Örebro – då väntar ny målfest.
Foto: TOMMY PEDERSEN/TT / TT NYHETSBYRÅN

SHL-torsdag med flera högintressanta matcher på schemat. Djurgårdens står inför en tuff uppgift borta mot Frölunda med krisstämpeln hängande över sig som ett moln. 

Dagens bästa spel plockas från Timrå mot Örebro där vi tror på en målrik historia.

Dagens bästa spel

Timrå – Örebro över 5,5 mål i matchen.

Odds: 1,90

Nyckelmatch för Timrå i botten av tabellen. Örebro har spelet bra senaste matcherna men det är bortaspelet som varit problemet. Nu ställs man mot ett defensivt svagt Timrå. Överspelet gillas.

ANNONS: Lämna in expertens spelförslag här

Matchlistan

Brynäs – Linköping 1

Bottenmöte mellan två lag som kämpar för poängen just nu. När man möttes i förra matchen i Linköping vann LHC enkelt med 3-0. Jag räknar med ett bättre Brynäs den här gången, bra etta.

Frölunda – Djurgården 1

Duon bestående av Lasch och Spacek har öst in poäng för Frölunda. Det visserligen förlust efter förlängning i förra matchen man det går inte att klaga på Frölundas form. Fint odds på ettan.

Luleå – Färjestad 2

Luleå har fortfarande ett jobbigt skadeläge, precis som FBK. Det är två lag som tvingas göra om i kedjorna vilket framförallt påverkar offensiven. Det märks på lagens målproduktion. Avslag!

Oskarshamn – Leksand 1

Oskarshamn stod för en ny bra insats när man förlorade efter förlängning hemma mot Rögle i tisdags. Oskarshamn har imponerat hittills. Gästernas Veronneau ligger trea i poängligan.

Rögle – Skellefteå 1

Skellefteå imponerade återigen i tisdags när man körde över Malmö på bortais. Mascherin är skadad och blir borta ett tag för gästerna. Det var jämnt senast lagen möttes, Rögle får utgångstipset.

Växjö – Malmö 1

Malmös offensiv drivs av Carl Söderberg men flera av spelarna skulle behöva kliva fram. Mot Skellefteå blev det visserligen storförlust men spelmässigt var det jämnare än siffrorna talar om.

Göteborg – Djurgården 2

Göteborg kommer från två viktiga segrar som distanserat laget från bottenstriden. Djurgården behöver plocka tre poäng för att bibehålla greppet om guldet. Bjärsmyr är tveksam till spel.