Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kommer inte röra i tvåan med tång

Foto: MURAD SEZER / BILDBYRÅN

Det är ett snålt utbud av matcher i fotbollen då det varit matcher mitt i veckan i flera av de europeiska ligorna. Jag hoppas på målfyrverkeri i Turkiet i en match som har alla ingredienser för att bli en öppen och målrik tillställning.

Dagens bästa spel

Altay – Besiktas över 2,5 mål i matchen.

Odds: 1,75

Besiktas är favorit i det här mötet men man kommer från några sämre insatser. Gästerna har åtta spelare borta från det här mötet och till 1,66 kommer jag inte röra tvåan med en tång. Favorit i fara!

ANNONS: Lämna in expertens spel här 


Tips till fredagens övriga heta matcher

Sporting – Maritimo 1

Regerande mästarna har inlett säsongen starkt med fyra segrar och två oavgjorda efter sex omgångar. Maritimo är vanligtvis ett lag som man ska spela ut på hemmaplan. Fin ränta på ettan.


Greuther Fürth – Bayern München 2

Efter en trög inledning på säsongen har Bayern München trummat igång på allvar. Greuther Fürth är ämnade för bottenstriden. Jung, Kehr och Ngankam saknas hos hemmalaget. Svagt odds...


Barrow – Newport 1

Mittenmöte i engelska League Two. Newport kommer stärkta till mötet efter att ha avgjort sent mot Walsall på hemmaplan förra omgången. Det blev 2-1 i bägge matcherna förra säsongen.


Gil Vicente – Porto 2

Gil Vicente får klara sig utan skadade Afonso och Leautey. Gästerna har argentinaren Marchesin på skadelistan. Porto har vunnit fyra senaste matcherna mot Vicente men det brukar bli jämnt.