Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gruppfavoriterna vinner – investera i en dubbel

Foto: BILDBYRÅN

Champions League-tisdag innebär ett härligt smörgåsbord av matcher att välja emellan. 

Jag bedömer Tottenham med goda möjligheter att skrälla hemma mot Bayern. Eriksen har inte visat upp samma form som ifjol men det finns tillräckligt med kvalité för att kunna hota tyskarna på hemmaplan. 

En intressant dubbel att plocka med är Atletico Madrid och Juventus. Efter krysset i första omgången är det viktigt att vinna nu för att distansera sig från resterande lag i gruppen.

Galatasaray – Paris SG 1

PSG saknar spelare som Neymar, Cavani, Draxler och Kehrer. Vinsterna har inte rullat in med samma självklarhet i ligan under inledningen av säsongen som vi är vana vid att se. Fint värde i ettan!

Crvena Zvezda – Olympiakos 2

Vi såg ifjol vilken enorm skillnad det är i prestationer för Röda Stjärnan emellan hemma och borta. Hemma lyckades man bland annat slå Liverpool i gruppspelet. Gästerna får utgångstipset efter upphämtningen senast.

Tottenham – Bayern München 1

Finalisterna från förra årets tävling är alltså värderade som en kraftig underdog på hemmaplan. Bayern har inte visat upp tillräckligt för att vi ska köpa den typen av priser. Hemmasegern synas till 3,22.

Manchester City – Dinamo Zagreb 1

Dinamo körde över ett tafatt Atalanta på hemmaplan i sin premiär. Det här blir ett helt annat berg att bestiga. Frågan vi borde ställa oss är inte om City kommer vinna eller inte, utan hur stora blir siffrorna?

Juventus – Leverkusen 1

Kvicke yttern Bailey saknas hos gästerna. Italienarna får klara sig utan De Sciglio, Danilo och Douglas Costa. Juve förväntas plocka tre poäng här och ta över initiativet i gruppen. Kan vara värt att blicka mot handicap-spelen.

Lokomotiv Moskva – Atletico Madrid 2

Atletico har ingen stark historik av att behöva åka österut när kylan börjar bli påtaglig. Nu ställs man mot ett Moskva fyllda av självförtroende efter skrällen senast. Miranchuk missar mötet för hemmalaget.

Reading – Fulham 2

Fulham har så sakteliga börjat vända den negativa trenden. Fyra raka matcher utan förlust nu och en seger senast. Reading gjorde sin bästa match på över en månad när laget krysset i Swansea förra omgången.

Stoke – Huddersfield 1

Det är två klubbar som befinner sig i fritt fall. Trots trupper mönstrade för att slåss i toppen ligger lagen sist och näst sist. Stoke får tillbaka Joe Allen efter avstängning till mötet. Mål utlovas i matchen!