Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Formstarkt Inter kan ta viktiga bortapoäng

Foto: BILDBYRÅN

En mycket intressant spelonsdag väntar. Förutom veckoomgång i The Championship är det högkaratiga matcher i Champions League. 

Barcelona kan mycket väl tappa poäng mot ett formstarkt Inter.

Det är dessutom spel i hockeyallsvenskan. Tänkbara spel i den näst högsta serien är Björklöven och Almtuna. 

Cardiff–Queens Park Rangers 1

Trots sent underläge kvitterade Cardiff innan matchen var slut mot Hull. Sol Bamba och Isaac Vassell saknas igen. Queens Park Rangers blev mållöst i helgen och det är ovanligt. Etta. 

Luton–Millwall 1

Efter ett par smällar skrällde Luton mot Blackburn och segern behövdes efter trög period. Millwall får klara sig utan rutinerade Shane Ferguson (avstängd) och skadade målvakten Frank Fielding.

Liverpool–Salzburg 1

Liverpool har gjort bättre insatser tidigare under säsongen än den i lördags då Sheffield United sänktes efter målvaktstavla. Salzburg har minst en trio på skadelistan. Stark etta.

Barcelona–Inter X

Messi blev skadad i comebacken och han blir troligen borta ett tag till. Det är osäker om Samuel Umtiti, Jordi Alba, Ousmane Dembele och Ansu Fati spelar. Ett formstarkt Inter får med sig poäng?

Leipzig–Lyon 1

Hannes Wolf, Kevin Kampl och Tyler Adams saknas i hemmalaget. Lyon öser inte direkt in mål och har en svår uppgift framför sig. Bertrand Traoré utgick skadad i helgen och spelar knappast. 

 Zenit S:t Petersburg–Benfica X

Sardar Azmoun och Sebastián Driussi kan medverka i hemmalaget. Malcoms medverkan är mycket osäker. Benfica har en hel del skador i truppen. Det skiljer lite mellan lagen i grunden. Lika?

Lille–Chelsea 1

Förutom Timothy Weah är Lille ordinarie. Chelsea är det bättre laget men dubbelt på tvåan är inget extra. N’Golo Kanté är förhoppningsvis tillbaka i spel. +0,5 på ettan är tänkbart till 1,85.

Valencia–Ajax 2

Ajax var en stor positiv överraskning i fjol och var målfoto från att gå till final. Inga skador oroar. Valencia är i bra form men är försvagat. Carlos Soler, José Gayá, Kevin Gameiro & Cristiano Piccini saknas.

DAGENS DRAG

Barcelona–Inter x2

Messi blev skadad i comebacken och han blir troligen borta ett tag till. Det är osäkert om Samuel Umtiti, Jordi Alba, Ousmane Dembele och Ansu Fati spelar. Ett formstarkt Inter får med sig poäng?