Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Formstarkt Frankfurt plockar en ny seger

Foto: BILDBYRÅN

Det finns några intressanta matcher att ta en närmare titt på i kväll! Frankfurt håller jag som ett av dagens bästa spel. Ettan finns att hämta till 1,80. Min tro var att vi skulle få se odds ner mot 1,60 med tanke på Frankfurts form på slutet. 

Ett annat lag där oddsen inte speglar deras chanser att vinna är Lille. Just nu ligger man precis på gränsen till en plats i Champions League. Det finns gott om kvalitet hos gästerna och mot ett uddlöst Angers är det svårt att inte gilla 2,75 på tvåan! 

Dagens målspel är det i vanlig ordning Karlskoga och Bologna som bjuder på.
I Karlskoga blickar vi mot 5,5-linan medan Bologna ger oss en mållina på 3,0 att jobba in överspelet på.

Karlskoga – AIK 1

Det är oklart vad AIK håller på med den här säsongen. Stockholmslaget radar upp mediokra insatser. Allt som oftast ser det inte ens ut som man vill vara på isen. Ettan är solklar för mig, blicka mot handikappspel på hemmasidan.

Björklöven – Kristianstad 1

Björklöven har mer eller mindre befäst sin position som etta i serien då det skiljer nio poäng ner till Modo i dagsläget. Det är ett desperat Kristianstad som kommer på besök, i stort poängbehov. Avslag på ettan till 1,28...

Västervik – Vita Hästen 2

Västervik är en lagmaskin mer än något annat. Att man ligger nia i tabellen trots att laget gjort näst minst mål i serien säger en del. I Vita Hästen har Istvan Bartalis utmärkt sig med sina 34 poäng framåt.

Frankfurt – Augsburg 1

Frankfurt har kommit ut från vinteruppehållet som ett helt nytt lag! Tre segrar och en oavgjord samt avancemang i cupen. Hemmalaget saknar fortfarande sex spelare i truppen till skador. Oddset 1,80 på ettan känns givet.

Bristol City – Birmingham 1

Bristol City har vunnit fyra av sina fem senaste matcher medan Birmingham är obesegrade i sju raka matcher. Kvalitetsmässigt ska Bristol vara det bättre laget om vi ser till spelartruppen. Utgångsetta på tipset!

Roma – Bologna 1

Roma såg direkt svaga ut mot Sassuolo förra matchen. Nu har man Pellegrini avstängd också efter sitt röda kort senast. Gästerna har Poli avstängd. Jag vågar utlova målgaranti på Olympiastadion, ettan är mer osäker.

Angers – Lille 2

Angers gjorde en stark andra halvlek borta mot Monaco och var så när på att få med sig en poäng. Nytt tufft motstånd i kväll då topplaget Lille kommer på besök. Snabbheten hos gästerna talar för bortasegern, högt odds!

Alavés – Eibar X

Möte på den undre halvan av La Liga. Det är två lag som haft förtvivlat svårt att vinna fotbollsmatcher på slutet. Utöver långtidsskadade Pina så saknar Alavés även Martinez. Målsnålt kryss i görningen?