Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Formstarkt Chelsea fixar komfortabel hemmaseger

Foto: DYLAN MARTINEZ / BILDBYRÅN

Bomben 1, 14 augusti

Spelstopp: 20.59

Det ska vara klasskillnad mellan dessa två lag, speciellt när Malmö inte har alla sina spelare att tillgå. Skadeläget ställer till det för Tomasson. Om Juventus är på humör kan det här rinna iväg rejält, men jag kan också se ett scenario där Juventus är ganska oinspirerade för uppgiften och lämnar Malmö med en 0–1-seger.

Anfall är bästa försvar brukar det heta. Det är något som gäller för båda dessa klubbar. Bayern är som bäst när man kan pressa högt upp i planen för att vinna boll. Barcelona har inte samma typ av spets framåt den här säsongen med Messi borta. Mycket talar för en målrik tillställning med Bayern som vinnare.

Chelsea är regerande mästare och har sett ruskigt stabilt ut sedan Tuchel tog över i vintras. Kanté saknas på mittfältet vilket är ett avbräck men man har en bred trupp att jobba med. Det är sällan Chelsea vinner några målfester utan det är bakom en stabil defensiv som segrarna kommit.


ANNONS: Lämna in expertens spel här 

SYSTEMFÖRSLAGET

A. Malmö FF – Juventus

0, 1 – 1, 2, 3, 5, 6

B. Barcelona – Bayern München

1, 2 – 1, 3, 4

C. Chelsea – Zenit

2, 3 – 0, 1

240 rader