Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fördel Skellefteå – kan skrälla i CHL-returen

Foto: BILDBYRÅN

Returmöten i CHL där Bern och Frölunda måste jaga mål efter nederlag i första mötet. Frölunda gjorde sin sämsta halvtimme på hela säsongen första halvan av matchen i Karlstad. Mycket talar för en öppen tillställning där Frölunda sätter fart redan från start. Över 5,5 mål i matchen spelas till 1,85 i Frölunda-FBK. 

En rolig skräll att dra till med är Skellefteå-segern till 2,55. Laget från Västerbotten har dominerat matcherna mot Djurgården den här säsongen. 

Wales hemma till 1,69 mot ett mediokert Ungern känns också som ett väldigt bra spel.

Frölunda – Färjestad 1

Hur mycket krut kommer de regerande mästarna egentligen att lägga på det här mötet? Hemmalaget ska försöka ta ikapp tre mål. Det hade kunnat vara betydligt värre efter den horribla starten i första mötet.

Luleå – Bern 1

Luleå övertygade på bortaplan genom att hålla nollan. Nu har man ett utmärkt utgångsläge inför returen. Det krånglar dock till det lite spelmässigt då laget inte behöver vinna för att gå vidare. Svag etta...

Djurgården – Skellefteå 2

Skellefteå har redan besegrat Djurgården två gånger i SHL den här säsongen. Första mötet i CHL höll samma tema då Skellefteå totalt dominerade tillställningen. Det är helt otroligt att DIF kom därifrån med 3-3.

Tyskland – Nordirland 1

Nordirland behövde vinna mot Nederländerna för att ha chans på direktplatsen. Nu blev det inte så vilket gör den här matchen betydelselös. Tyskland behöver vinna för att försvara förstaplatsen i gruppen.

Wales – Ungern 1

En direkt avgörande match om vem som kommer tvåa i gruppen. Wales har spetsspelare som Ungern inte kommer i närheten av kvalitetsmässigt. Formen talar dessutom för Wales. Fint odds på ettan!

Nordmakedonien – Israel 2

Det finns inte mycket att spela för något av lagen. Det handlar om vem som kommer sluta näst sist i gruppen. Israel har ett bättre lag men bortaspelet är inget att hurra över. Kan tycka värdet finns på bortasidan sett till odds.

Polen – Slovenien 1

Polen har chans att rotera i elvan och pröva några nya namn då man redan säkrat avancemang från gruppen. Slovenien har inte heller något att spela för egentligen. Utgångsetta utan att oddset på ettan lockar.

Gillingham – Sunderland 1

Viktig information kring Sunderlands truppläge! Gästerna saknar tio spelare. Skador och landslagsuppehåll ställer till det för Sunderland. Hemmasegern betalar 3,75 gånger pengarna, svårt att motstå!