Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

För högt odds trots skador

Teemu Pukkis Norwich får se sig förlorade igen.
Foto: PAUL GREENWOOD/SHUTTERSTOCK / PAUL GREENWOOD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Klubblagsfotbollen är tillbaka efter landslagsuppehållet. 

Vi lägger fokus på Premier League där flertalet matcher är i gång under lördagen. 

Dagens bästa spel hämtas från matchen mellan Norwich och Brighton.

Dagens bästa spel

Norwich – Brighton 2

Odds: 2,11

Brighton spelade ut Arsenal i sin senaste match. Gästerna har tagit ett ytterligare kliv från förra säsongen. Norwich har ingenting i Premier League att göra så som spelet sett ut - fin tvåa!

ANNONS: Lämna in dagens bästa spelförslag här

Matchlistan

Watford – Liverpool 2

Watford behöver inte skämmas för insatsen mot Leeds senast. Man behöver dock höja sig ett snäpp om man ska rå på Liverpool. Watford saknar Kabasele, Etebo och Sierralta i truppen.

Aston Villa – Wolverhampton 2

Aston Villa har blivit för stor favorit hos oddsbolagen. Wolves har visserligen några skador men gästerna har övertygat i sina matcher. Spelmässigt tycker jag att Wolves sett bättre ut än Villa.

Leicester – Manchester United 2

United har Varane borta i mittförsvaret vilket troligtvis betyder att Lindelöf kliver in bredvid Maguire. Varken Leicester eller United har nått upp i den nivån som förväntas av lagen hittills.

Manchester City – Burnley 1

Det är bara att blunda och hoppas på det bästa om man är Burnley-supporter i den här matchen. Torres är skadad och Gabriel Jesus ser ut att missa matchen. Jag räknar med en komfortabel etta.

Southampton – Leeds 1

Leeds har underpresterat under säsongen och nu är det tveksamt om deras stjärna, Raphina, hinner bli spelklar efter att ha varit med det brasilianska landslaget. Luktar överspel!

Bristol City – Bournemouth 2

Conway missar mötet för Bristol med en skada. Cundy är tveksam till spel för hemmalaget. Gästerna har Brooks, Cook och Stanislas borta från spel. Bournemouth har gått otroligt starkt. Bra tvåa!

Huddersfield – Hull 1

Huddersfield har varit väldigt upp och ner men man är ursäktad. Flera tongivande spelare återfinns på skadelistan för hemmalaget. Hull skrällde senast mot Middlesbrough. Avslag på ettan.

Sheffield United – Stoke 1

Berge saknas för Sheffield. Burke och Freeman är uppsatta som frågetecken inför matchen. Stoke har gått riktigt starkt under inledningen och parkerar på en fjärdeplats i tabellen. Svag etta.

Brentford – Chelsea 2

Thiago Silva och Pulisic missar mötet för Chelsea. Lukaku är osäker till spel med en lättare muskelskada. Brentford har överraskat hittills! Oddset 1,59 tycker jag ändå är för högt på tvåan.