Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ferencvaros är en given etta – spela minusmål

Foto: VALDRIN XHEMAJ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

CL-kvalet går in i nästa omgång och motståndet blir allt tuffare för klubbarna. Men ett av lagen har fått en riktig drömlottning!

Dagens bästa spel

Ferencvaros att vinna med handicap -1,5.

Odds: 1,87

Uzuni stod för ett hattrick förra omgången. Det finns flera spelare i Ferencvaros som känns stekheta för stunden. Given etta.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlistan

Alashkert – Sheriff Tiraspol 2

Det är en absolut nödvändighet för Alashkert att få med sig ett bra resultat här om klubben ska avancera, på bortaplan tror jag inte man rår på Sheriff. Sheriff är klassen bättre - tvåa.


Lincoln Red Imps – Cluj 2

Lincoln skrällde sig vidare från förra omgången men man gjorde det på ett övertygande vis. Cluj ska vara numret för stora men det finns en överhängande risk för underskattning. Iskallt odds...


Guarani – Sampaio 1

Det vankas toppmöte i Serie B när Guarani tar emot Sampaio. Det finns vissa frågetecken kring gästernas försvar. Sampaio har släppt in fem mål på två senaste matcherna. Utgångsetta.