Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

FC Helsingör är för stora favoriter ikväll

Kronborg slott på Helsingör. Danskarna välkomnade svenskarna med svenska flaggor. Återstår att se om FC Helsingör bjuder på ett lika varmt välkomnande när Fremad Ameger kommer på besök i danska division 1.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Trist utbud inför helgen. Fokus ligger på danska division 1 där flera matcher spelas under kvällen. Jag tror mig ha hittat en match med hög potential för en målfest!

Dagens bästa spel

Helsingör – Fremad Amager över 2,5 mål i matchen.

Odds: 1,65

Gästande Amager var ett av seriens målgladaste lag under fjolåret och ser ut att bli det även i år. Gästerna är orädda och spelar med ett högt presspel. Jag tycker att Helsingör är för stor favorit.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlistan

HIFK – KTP

HIFK är väldigt baktunga och spelar en defensiv fotboll. Det blir ofta jämna matcher där något av lagen vinner med uddamålet. Nu möter man bottenlaget KTP hemma men 1,58 känns lågt ändå.


Frederica – Hobro 2

Frederica kommer från en fin fjolårssäsong då man slutade femma i serien. Hobro var lite av en besvikelse men gästerna har förstärkt bra under sommaren. Värdet ligger i bortasidan.


Londrina – Remo 2

Londrina ligger sist i tabellen med endast en seger efter 13 omgångar. Offensivt har man bara producerat sju mål. Det enda positiva är att det skiljer ynka två poäng till säker mark. Fin tvåa!