Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

En given vinnare i slutspelsserien

Foto: BILDBYRÅN

I dessa tider av oro med Coronaviruset får vi vara glada att det finns något som spelas överhuvudtaget. 

NHL är uppskjutet tills vidare, precis som La Liga och Serie A. 

Den hockeyallsvenska slutspelsserien fortsätter dock utan publik. Där är Timrå en given vinnare till oddset 1,80. Överspelet i Karlskoga känns också väldigt intressant. Över 5,5 mål i matchen betalar 1,80 gånger pengarna. 

I fotbollen lockar oddset på ettan i bottenmötet emellan Düsseldorf och Paderborn. Gästerna dras med en lång skadelista samtidigt som man haft problem med att få spelet att stämma den här säsongen. 

Karlskoga – Västerås 1

Karlskoga släppte till åtta mål mot Timrå i premiären av slutspelsserien. Nu kan man inte dra fördel av hemmapubliken heller då matchen spelas inför tomma läktare. Magkänslan säger knapp etta men oddset 2,00 är något lågt.

Västervik – Timrå 2

Timrå utmärkte sig som seriens tredje bästa lag med ganska god marginal. Det finns spets med både Lundin och Dahlén som inte Västervik kan matcha. Gästerna är favoriter att vinna den här serien när allting ska summeras.

Vita Hästen – Södertälje 1

Södertälje var involverade i en riktig målfest mot Västervik i sin första match. Ludwig Blomstrand hade en monstermatch med fyra mål framåt. Det är lite av ett vinna eller försvinna-scenario här för Vita Hästen, spelvärd etta!

Düsseldorf – Paderborn 1

Ödesmatch i botten av tyska Bundesliga. Gästernas skadelista hjälper inte deras svåra situation. Hela sju spelare saknas. Düsseldorf har spelat bättre på slutet och är obesegrade i sina tre sista matcher i ligan.

Fulham – Brentford 1

Toppmöte i The Championship då båda lagen behöver tre poäng för att närma sig WBA på den sista direktplatsen. Fulham har bara förlorat tre av sina 17 senaste matcher. Mitrovic kliver fram och avgör igen?

Lyon – Reims 1

Det märks att Depay saknas hos Lyon offensivt. I matchen mot Lille i helgen hade laget förtvivlat svårt att komma till målchanser. Möter återigen tufft motstånd i kväll i form av ett formstarkt Reims. Utgångsetta på tipset.