Foto: SERGEY DOLZHENKO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: SERGEY DOLZHENKO / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Det lär bli en rolig match

Publicerad

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds.

JOHAN VIDELLS SPEL

Match: Roma–Shakhtar Donetsk

Spel: Över 10 hörnor

Odds: 1.90

Insats: 3%

Spelstopp: 20:45

Liga: Champions League

Champions League-slutspelet rullar vidare och matchen jag valt att fokusera lite extra på i kväll hittar vi på Stadio Olimpico. 

Gästerna från Ukraina vände 0-1 i halvtid till 2-1 i andra senast och har nu en ledning att försöka försvara, men om de lyckas låter jag vara osagt. 

Tror dock att Roma är bra nog i kraft av hemmaplan att vända på det här och avancemang lär det bli, men någon enkel uppgift är det knappast. 

Senaste mötet var minst sagt händelserikt. Vi bjöds på målchanser åt båda håll (hela 14 stycken) och tar vi en titt på hörnstatistiken slutade den 8-9 (fördel Roma). 

Mina tankar går i att det blir underhållande på nytt och över 10 hörnor känns som ett vettigt spel till 1.90. 

VIDELLS STATISTIK

Kassa: 848 kr

ROI: 85%

Antal spel: 114 

Vunna spel: 58

Push: 5

Johan Videll
Johan Videll

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag