Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Det är ligans klart bästa lag – bra favorit trots bortaplan

New England vann Super Bowl tidigare i år.Foto: BILDBYRÅN

Roligt med lite NFL-fokus en söndag då den europeiska fotbollen tagit ledigt. 

Carolina möter ett underpresterande Atlanta som mer eller mindre givit upp säsongen. Raka ettan finns att hämta till 1,47. 

Oakland har varit en överraskning hittills och möter nu ett av ligans sämre lag i Bengals. Poänglinan i matchen ligger på 48,5 poäng. Hemmalagets bästa spelare är en runningback samtidigt som gästerna haft enorma problem med poänggörandet. Underspelet rekommenderas varmt. 

Slutligen går vi på Patriots borta mot Eagles. Det är ingen lätt bortamatch men Patriots är utan tvekan det bästa laget i ligan för stunden.

Serbien – Ukraina 1

Ukraina har redan säkrat slutspel medan Serbien behöver vinna för att ha en realistisk chans att gå om Portugal i tabellen. Motivationsfrågan blir viktig här och oddset på ettan känns superintressant. 1.85 mot ett motiverat Ukraina!

Carolina – Atlanta 1

Atlanta har en tuff första halva av säsongen bakom sig och saknar runningbacken Devonta Freeman. Carolinas skadesituation är inte alls på samma nivå. Ettan spelas med handikapp. Goda möjligheter för poäng!

Albanien – Frankrike 2

Oddsbolagen har inte satt ut det här som en säker seger för gästerna, vilket är förståeligt. Vanligtvis är Albanien inget lätt ställe att åka till och plocka tre enkla poäng. Deras senaste insats mot Andorra övertygade heller inte.

Andorra – Turkiet 2

Turkiet har visserligen redan säkrat avancemanget till EM men klasskillnaden ska ändå göra sig påmind. Turkiet behöver underprestera rejält för att Andorra ens ska ha en chans till poäng. Blicka mot handikappspel!

Moldavien – Island 2

Islands chanser att avancera från gruppspelet försvann då man kryssade borta mot Turkiet. Moldaviens kval har heller inte varit vad man hoppats på. Åtta förluster på nio senaste matcher säger en del, tvåa.

San Francisco – Arizona 1

49:ers förlorade sin första match för säsongen förra omgången efter en rent utsagt usel uppvisning offensivt mot Seattle. Defensiven håller fortfarande högsta klass. Det bör räcka mot ett svagt Arizona-lag.

Oakland – Cincinatti 1

Oakland går in som enorm favorit mot Cincinatti. Vi köper att man är favorit. Rookien Jacobs tillsammans med en pånyttfödd Carr har motbevisat tvivlare. Ettan känns given men handikapplinan är lite väl hård.

Philadelphia – New England 2

Spännande möte mellan Super Bowl-lagen för två år sedan. Gästerna har sju spelare uppsatta som frågetecken inför matchen. Trots det är det svårt att argumentera emot kombinationen Brady och Belichick.