Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

De får tipset i det danska toppmötet

Foto: ANDERS KJæRBYE / FODBOLDBILLEDER BILDBYRÅN

Flera av topplagen i Premier League är igång under torsdagen. Liverpool ska ha bra chans mot ett Chelsea som inte visat speciellt mycket offensivt. 

Tottenham har sprattlat till på slutet med två toppinsatser, men dagens bästa spel plockar vi från matchen i Birmingham där ett formstarkt Everton ska ses med toppchans!

Dagens bästa spel

Everton att vinna

Odds: 1,85

I och med vinsterna mot Saints och Liverpool har Everton en ärlig chans att nå Champions League. Yerri Mina saknas fortsatt i backlinjen, Davies och Coleman är tveksamma till spel inför.

Trippeln

1. Everton att vinna.

Odds: 1,85

2. Tottenham att vinna.

Odds: 1,93

Tottenham kommer från två raka 4-0-vinster. Senast gjorde Bale avtryck med två mål och en assist. Kan han fortsätta prestera tillsammans med Son och Kane blir Spurs farliga. Högt odds!

3. Bröndby att vinna.

Odds: 1,85

Toppmöte i den danska ligan. Randers har gått segerlösa i fem raka matcher. Offensiven har inte alls fungerat efter omstarten av ligan. Bröndby har sett bättre och får också utgångstipset här.

Trippelodds: 6,60

Matchlistan

Lyngby – Midtjylland 2

Lyngby har några spelare borta ur startelvan där Gytkjaer sticker, tungt avbräck offensivt. Gästerna saknar Andersen, Andersson och Paulinho.  Midtjylland jagar sin sjätte raka seger.

Sönderjyske – Odense 1

Det är ett skadedrabbat Odense som åker till Sydbank Park. Bortalaget har sju spelare borta ur den ordinarie truppen. Sönderjyske har inte imponerat spelmässigt men har ett tacksamt läge.

Parma – Inter 2

Parma ligger fast förankrade i botten av tabellen med två segrar på 24 matcher. Det är väldigt lite som talar för att man ska kunna rå på serieledarna som endast förlorat två av sina 24 matcher.

Levante – Athletic Club 2

Lagen möttes i ligan under helgen och precis som i första cupmötet slutade det 1-1. Athletic var det bättre laget och förtjänade segern, men kunde inte ta tillvara på sina chanser. Sund favorit.

Liverpool – Chelsea 1

Liverpool är inne på sitt 18:e eller 19:e mittbackspar för säsongen. Offensivt såg vi en klar förbättring förra matchen och känslan är fortsatt att Liverpool har en högre högstanivå än Chelsea, etta.