Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Det är ett klart bättre lag – Virginia tar hem titeln

Foto: USA TODAY Sports

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.

Start: 10 november 2017.

Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds. 

JONAS AMROUNIS SPEL

Match: Texas Tech–Virginia

Spel: Virginia

Odds: 1,80

Insats: 1%

Spelstopp: 03.00

Liga: Basket, NCAA

March Madness och Bracket-hysterin går mot sitt slut. Det var inte många som hade Texas Tech mot Virginia i finalen. Virginia var förstaseedat i sin del, den generella åsikten var ändå att Virginia inte skulle palla med trycket efter fjolårets fiaskosorti. 

Cavaliers ska helt enkelt inte vara här. Allting har gått deras väg i slutet på matcherna. Redan mot Purdue krävdes ett mirakel för att nå overtime – och deras böner blev besvarade. Det var samma visa mot Auburn i Final Four. Man avgjorde med sex tiondelar kvar av matchen. Texas Tech däremot har briljerat hela vägen fram till finalen med en effektiv offensiv och kassaskåpssäker defensiv.

Spelare för spelare är Virginia ett bättre lag. Mycket av spelet ligger på NBA-löftet Culvers axlar hos Texas Tech och skulle han ha en dålig match finns det inte riktigt någon plan B. Virginia har tagit sig förbi omöjliga hinder redan och känslan är att det är deras år i år.

AMROUNIS STATISTIK

Kassa: 1 048 kr

ROI: 101,93%

Lagda spel: 151

Vunna spel: 72

Push: 22