Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dansk dynamit fäller ett försvagat Ungern

Foto: BILDBYRÅN

EM-handbollen rullar vidare och där finns ett par riktigt starka favoriter. Jag rekommenderar handicapspel på Danmark mot ett försvagat Ungern. Danskarna har bra publikstöd i Malmö och det kan komma en urladdning efter förlusten mot Island i premiären -6,5 mål till närmare dubbelt är intressant.

I Italien har Dejan Kulusevskis Parma en bra uppgift mot ett formlöst Lecce.

Island–Ryssland 1

Island svarade för en jätteskräll i premiären när man besegrade guldfavoriten Danmark med uddamålet. Ryssland föll mot ett försvagat Ungern och får svårt att ta sig vidare från gruppen. Trolig etta.

Danmark–Ungern 1

Guldfavoriten Danmark har stort publikstöd i Malmö men lyckades inte besegra Island i premiären. Har inte råd att tappa poäng här. Ungern saknar två av sina bästa spelare i Lekai och Bodo.

Parma–Lecce 1

Parma föll stort mot ett starkt Atalanta men har annars övertygat. Saknar fortsatt Gervinho och Karamoh men viktige anfallaren Inglese är tillbaka. Lecce är i mycket svag form. Trolig etta.

Montreal–Calgary 2

Kovalchuk kan bli en injektion för Montreals offensiv men frågan är om det räcker till slutspel. Har en hel del spelare skadade. Eventuellt är viktige Gallagher tillbaka. Calgary har vass form!

NY Rangers–NY Islanders X

Rangers föll mot topplaget St. Louis senast men har annars visat bra form senaste veckorna. Har få skador. Islanders har problem offensivt. Viktige backen Adam Pelech är skadad.

Philadelphia–Boston 2

Philadelphia är ett av ligans bästa hemmalag och har gjort en bra säsong trots brister på målvaktsposten. Boston lever mycket på sin sylvassa förstakedja. Får eventuellt tillbaka Kevan Miller.

St. Louis–Anaheim 1

Mästarlaget St. Louis är mycket stabilt och toppar västra konferensen. Saknar viktige Tarasenko men Parayko kan vara tillbaka i natt. Anaheim är svagt och viktiga spelare är skadade. Stark etta.

Washington–Carolina X

Washington ser mycket komplett ut och alla tre formationer har producerat poäng senaste veckorna. Lär vara revanschsuget efter två svaga insatser. Carolina är i vass form. Kan ta poäng.