Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dags för hockey – Frölunda tar trean

Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Fullt fokus på Premier League och SHL-premiären på lördagens kupong. 

Frölunda ska ses med bra chans att vinna sin hemmapremiär mot ett begränsat Brynäs. 

Dagens bästa spel plockar vi från bottenmötet i London.

Dagens bästa spel

Arsenal – Norwich 1

Odds: 1,52

Det här är ett tidigt vägskäl för båda klubbarna. Arsenal står på målskillnaden 0-9 och saknar Xhaka inför det här mötet. Norwich har 1-10 i målskillnad. Sett till kvalité ska Arsenal vinna idag.

ANNONS: Lämna in expertens spel

Matchlistan

Crystal Palace – Tottenham 1

Eze saknas fortfarande på mittfältet för Palace. Vieira har fått förstärkning i anfallet med nytillskottet Edouard från Celtic. Det är trots allt ett derby och det är inte så att Tottenham glänst, bra etta!

Frölunda – Brynäs 1

Med Ryan Lasch tillbaka i laget har Frölunda ett sylvasst powerplay att luta sig mot. Brynäs ska försöka repa sig från alla skriverier om klubben förra säsongen. Klar fördel Frölunda hemma.

Oskarshamn – Timrå 1

Både Oskarshamn och Timrå är tippade långt ner i tabellen. Det är två relativt jämna lag men Timrå har tappat mycket av sin spets framåt när Dahlén försvann. Oddset 2,01 på ettan stoppar vi i frysen.

Växjö – Färjestad 2

Regerande mästarna Växjö har tappat poängkungen Emil Pettersson till KHL under sommaren. Samtidigt har Färjestad rustat starkt och är en av huvudkandidaterna till att vinna guldet. Öppet!

Brentford – Brighton 2

Onyeka ser ut att vara tillbaka från sjukdom för Brentford. Dasilva och Sörensen saknas sedan tidigare. Brighton har Lamptey, Locadia, Burn och Scherpen borta. Jag gillar tvåan.

Leicester – Manchester City 2

City har övertygat senaste två matcherna medan Leicester inte nått upp i den nivån vi fick se under fjolåret. City är utan tvekan det bättre laget men man saknar Ederson och Gabriel Jesus...

Manchester United – Newcastle 1

Newcastle har sin anfallsstjärna Wilson borta. Han betyder otroligt mycket för deras målskytte. Jag räknar med att få se en reaktion från United med Ronaldo in i laget. Blicka mot handicap-spel.

Southampton – West Ham 1

Saints har Armstrong, Long, Walcott och Smallbone borta från spel. Enda bekräftade avbräcket hos West Ham är Zouma. West Ham har gått lite för bra sett till förväntningarna. Värde i ettan!

Watford – Wolverhampton 2

Läser man statistiken från Wolves matcher är chansen lika stor att man skulle gjort 14 mål som noll, det säger en del om hur pass chanser som skapats. Watford har inte imponerat.

Leksand – Malmö 1

Om Leksand kan ta med sig spelet som man visat upp i CHL kan det här räcka riktigt långt. Laget har bjudit på en offensiv och vägvinnande hockey. Jag gillar deras chanser hemma i premiären.

Chelsea – Aston Villa 1

James och Silva saknas. Lukaku, Pulisic och Kanté är alla osäkra till spel. Villa får klara sig utan Martinez och Buendia. Med det hårda matchandet och och skadorna rör jag inte Chelsea till 1,29...