Bra värde på hemmaseger

Publicerad

Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.

Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.

De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!

JOHAN VIDELLS SPEL

Match: Lada – Jokerit 

Spelstopp: 17:00

Liga: KHL 

Jokerit radar upp den ena segern efter den andra och har inför dagens möte med Lada tolv raka segrar, varav elva av dessa är rena trepoängare. 

Hemmalaget Lada går det desto tyngre för och med ett facit på sex inspelade poäng på de tio senaste matcherna är man inget annat än ett bottenlag i den östra konferensen. 

Jag tror starkt på Jokerit här och känslan är att det kan rinna iväg, men om det blir något jättemålkalas låter jag vara osagt då Jokerit inte är riktigt lika effektiva som toppkonkurrenten SKA St. Petersburg. 

Här är bör gästerna vara det klart bättre laget och en ny seger bör inkasseras utan några större bekymmer.

Jag bockar i tvåan med asian handicap på -1 till över 1.70. 

Nedsläpp 17:00.

VIDELLS STATISTIK

Antal spel: 159

Vunna spel: 81

Snittodds: 1.87

Avkastning (ROI): 95%

ESKIL HELLBERGS SPEL

Match: Linköping – Malmö Redhawks   

Spelstopp: 18.59

Liga: SHL

Malmö Redhawks har omänskliga dagar bakom sig. Redan i kväll är det dags för veckans tredje match. Puh!

Linköping har hög grundkapacitet och spelar dessutom på hemmaplan. Ett utvilat och laddat Linköping är en svår uppgift för alla lag.

2,20 på ettan?

Ja tack.

HELLBERGS STATISTIK

Lagda spel: 111

Vunna spel: 59

Snittodds: 1,78

ROI: 96%

Johan Videll
Johan Videll

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag