Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bottenmöte på ön – skrällen spelvärd

Foto: BILDBYRÅN

Spännande långenlista med landskamper som kan komma att avgöra vilka som får åka till EM. 

Sverige får ses med goda chanser på hemmaplan mot Spanien. Det syntes mot Norge att spanjorerna inte trivdes med att spela på bortaplan i Skandinavien i mitten på oktober. Dessutom behöver inte gästerna plocka poäng för att vinna gruppen. Ettan lockar till 4,50! 

Norge har gjort ett bättre kval än Rumänien överlag – spelvärd underdog. 

Ännu en rolig skräll att plocka med är Malta borta mot Färöarna. Malta valde att vila spelare inför mötet medan Färöarna åkte på ett brutalt nederlag då man kollapsade sista kvarten mot Rumänien.

Sverige – Spanien 1

Spanien gjorde ingen av sina bättre insatser mot Norge förra omgången. Om Spanien vinner sina matcher hemma mot Malta och Rumänien säkrar man förstaplatsen. Lindelöf är aktuell för spel igen.

Rumänien – Norge 2

Nyckelmatch för båda nationerna om man vill hänga på Sverige i jakten på andraplatsen i gruppen. Norge gjorde kanske sin bästa match i gruppspelet förra omgången mot Spanien. Vidöppet på förhand!

Schweiz – Irland 1

Det här är en match Schweiz måste vinna efter förlusten mot Danmark. Det blev 1-1 när lagen möttes i Irland och kvalitén talar för en hemmaseger. Ett kryss räcker långt för gästerna. Oddset på ettan lockar inte.

Färöarna – Malta 2

Malta valde att vila spelare mot Sverige för att kunna ha bästa möjliga förutsättningar inför det här mötet. Malta vann hemmamötet men det är en helt annan sak att åka till Färöarnas konstgräs och spela.

Grekland – Bosnien 2

Greklands kvalresa har varit ett enda stort fiasko. Enda segern kom mot ett då formsvagt Liechtenstein. Bosnien kan fortfarande gå vidare men för att gå om Finland behövs en seger här.

Wrexham – Chesterfield 1

Bottenmöte i engelska National League. Wrexham är faktiskt obesegrat i sina sex senaste hemmamatcher. Chesterfields målskillnad skvallrar om att man hör hemma högre upp i tabellen. Utgångsetta.

England – Österrike 1

Tidig gruppfinal i U21-kvalet där båda nationerna vunnit samtliga matcher hittills. Sett till talang och kvalité är England bättre och får också utgångstipset. Vi kan räkna med mål när dessa lag möts!

Algeriet – Colombia X

Det var ett oinspirerat Algeriet som bara fick med sig kryss hemma i träningsmatchen mot Kongo. Det märktes att stjärnor som Mahrez, Brahimi och Slimani inte gick på hundra procent. Målsnålt kryss?