Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Båda lagen hittar målet i toppmötet i Stuttgart

Foto: BILDBYRÅN

Nations League drar igång i kväll och det är lite svårt att veta hur mycket lagen satsar på turneringen.

Spanien kan ta poäng mot ett försvagat Tyskland. Men man har problem på målvaktssidan då både Kepa och De Gea haft svaga säsonger i klubblagen. Båda lagen gör mål spelas till 1,65!

Irland gör sällan mer än et mål när man inte möter de allra sämsta nationerna. Nu stöter man på ett offensivt svagt Bulgarien och det kan bli en riktigt tråkig match. Under 2,5 mål till 1,60 känns starkt.

I US Open är det kanadensiskt ”derby” mellan storservarna Raonic och Pospisil. Såväl över 3,5 set som över 38,5 game till 1,75/1,85 är klart intressanta spel.

Tyskland–Spanien X

Tyskland saknar Bayern-stjärnorna Neuer, Kimmich, Gnabry och Goretzka. Spanien har tagit ut en ganska ung trupp men förbundskaptenen säger att ”det här är truppen som hade spelat EM”.

Ukraina–Schweiz 1

Ukraina är uppflyttat från B-gruppen och förbundskaptenen Shevchenko satsar hårt på Nations League. Schweiz var en plusvariant i förra upplagan men saknar flera viktiga spelare nu. Knapp etta.

Ryssland–Serbien X

Ryssland var tvåa bakom Sverige i förra upplagan. Har ett stabilt lag men får klara sig utan vasse mittfältaren Golovin. Serbiens rutinerade mittfältare Matic har slutat i landslaget. Vidöppet.

Turkiet–Ungern 1

Turkiet har gjort det bra senaste åren med vinster i nio av 13 matcher. Ungern såg ut att kunna ta en plats i EM-slutspelet men klappade ihop i slutet av kvalet. Turkiet ska ha bra segerchans.

Bulgarien–Irland X

Bulgarisk fotboll är inne i en mycket svag period och laget saknar spetsspelare från de större europeiska ligorna. Irland bättre men gör sällan mer än ett mål framåt. 0–0 eller 1–1 troliga resultat.

Finland–Wales 1

Finland har problem med hårda karantänregler men får ändå spela hemma i Helsingfors. Wales saknar viktiga spelare i Ramsey, Brooks och Roberts. Bale har inte spelat tävlingsmatch sedan februari.

Moldavien–Kosovo 2

Spelas i Italien. Kosovo vann sin division komfortabelt i förra upplagan och gjorde hela 15 mål på sex matcher. Har flera spetsspelare som spelar i de större ligorna i Europa. Ska ha bra segerchans.

Slovenien–Grekland 2

Slovenien har en ganska oerfaren trupp och saknar nyckelspelare som Jokic, Ilicic, Khrin, Verbic och Matavz. Även Grekland har en trupp med många ”färska” spelare. Oddset på tvåan lockar.