Australien tar åttonde raka segern i VM-kvalet

Foto: NOUFAL IBRAHIM / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Begränsat utbud på dagens kupong då EM ”stjäl” fokus. Bästa spelet plockas från derbyt i Västergötland mellan Ljungskile och Utsikten.

Dagens bästa spel

Ljungskile att vinna.

Odds: 3,17

Svårtippat derby mellan två formtoppade lag. Senaste åren har hemmaplan visat sig vara en enorm fördel. Bortalaget har inte vunnit sedan 2015, tio matcher. Hedenquist saknas för Utsikten efter utvisningen senast.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlistan

Nepal – Australien 2

Australien har en spännande generation av spelare på gång. Landslaget har lottats in en relativt enkel grupp och ser ut att jogga mot VM. Nepals två segrar i kvalet har kommit mot tabelljumbon Taipei.


Hong Kong – Irak 2

Irak har tagit ett fast grepp om gruppen med målskillnaden 13-3 efter sex matcher. Hong Kong är tillsammans med Kambodja redan avhängda. Något annat än en komfortabel seger skulle förvåna.


Singapore – Saudiarabien 2

Man ska ha med sig att matchen spelas i Saudiarabien trots att laget står som bortalag. Saudiarabien behöver vinna för att inte tappa förstaplatsen och det ska vara tillräckligt med motivation.


Derry City – Bohemians 2

Will Patchings blev tvåmålsskytt när Derry bärgade ännu en seger. Laget går riktigt starkt nu men får klara sig utan avstängde Darren Cole till det här mötet. Bohemians är det starkare laget inför.


Dundalk – Waterford 1

Dundalk förväntas få tillbaka Dummigan efter avstängning, en välkommen förstärkning. Waterford är ett lag som man ska slå oavsett. Med 30 insläppta mål och en jumboplats är läget dystert.