Foto: Eddy Lemaistre / Epa / Tt
 Foto: Eddy Lemaistre / Epa / Tt

Oddset: Rennes kan skrälla till fint odds

Publicerad

SPELSERVICE: ODDSET

SÖNDAG 21 FEBRUARI

Eskil Hellberg ger dig dagens odds, analyser, statistik och tips på Lången, Matchen, Bomben och andra spel.

Vilka ger bäst betalt? Jämför oddsen mellan sju spelbolag - klicka på denna länk (pdf-fil).

BANKEN

167. Roma-Palermo 1

Odds: 1,30

Roma spelade bra mot Real Madrid och borde fått straff vid 0-1. Nu gäller det att ladda om och Palermo har ett mediokert lag. Har hemmalaget samma inställning i dag blir det ny seger.

SKRÄLLEN

158. Caen-Rennes 2

Odds: 2,65

Caen har hamnat i en rejäl formsvacka och radar uppförlusterna. Bortalaget Rennes har hög potential och hittar tränaren rätt uppställning ska laget vara favorit trots bortaplan.

AVSLAGET

163. Athletic Bilbao

Skaffade sig ett bra utgångsläge genom att besegra Marseille på bortaplan i torsdags. Nu väntar ett målfarligt Real Sociedad, som har 8-0 på de två senaste matcherna. Bilbao till 1,78 är absolut inget extra.

TRIPPELN

139. Genoa-Udinese 1

Odds: 2,05

158. Caen-Rennes 2

Odds: 2,65

167. Roma-Palermo 1

Odds: 1,30

Det borde vara dags för Genoa att ta full pott.

Totalt odds: 7,06

BOMBEN 1

A. Chelsea-Manchester City

1, 2, 3-0, 1, 2

B. Tottenham-Crystal Palace

1, 2, 3-0, 1, 2

C. Malaga-Real Madrid

0, 1-1, 2, 3

486 rader, spelstopp 15.59

TOPPTIPSET

1. Chelsea-Manchester City 1 X 2

2. Blackburn-West Ham 2

3. Tottenham-Crystal Palace 1 X 2

4. Athl. Bilbao-Sociedad X 2

5. Granada-Valencia 1 X 2

6. Malaga-Real Madrid X 2

7. Atalanta-Fiorentina X 2

8. Genoa-Udinese 1

216 rader, spelstopp: 14.59

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag