Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Oddset på Bröndby är för alldeles för högt

Simon Tibblings Bröndby är dagens bästa spel.
Foto: ©ANDERS KJæRBYE / FODBOLDBILLEDER BILDBYRÅN

Danska ligan går in i andra omgången av seriespelet. Oddset på den regerande danska mästaren på hemmaplan är helt enkelt för bra.

Dagens bästa spel

Bröndby att vinna.

Odds: 1,87

Riveros dras med en knäskada och missar matchen för Bröndby. Viborg vände och vann i premiären men nu ställs man mot bättre motstånd. Bröndby ska vara det bättre laget här.

ANNONS: Lämna in expertens bästa spel 

Matchlistan

Randers – Odense 2

Odense skrällde i premiären borta mot Midtjylland. Hyllegaard är fortfarande borta för gästerna. Randers vann, men mot betydligt lättare motstånd. Oddset 3,10 på bortasegern lockar till spel.

FC Köpenhamn – Silkeborg 1

FCK tappade snöpligt poäng i premiären. Boilesen är avstängd och Oviedo skadad. Även Silkeborg dras med en del skador i truppen. FCK spelade kval till ECL i torsdags, avslag.

AFC Eskilstuna – Örgryte 2

Det är ettan och tvåan i skytteligan som möts då Ahl Holmström i hemmalaget ställs mot gästernas Zeljkovic. Örgryte har sett riktigt bra ut på slutet och är alldeles för nederlagstippade - tvåa!

Värnamo – Vasalund 1

Värnamo kan hänga på i toppstriden vid en seger. Hemmalaget har varit ett av seriens bästa lag defensivt. Vasalund har höjt sig sedan starten men förra insatsen var svag. Avdic är avstängd.

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset