Foto: CHRISTER THORELL/IBL
 Foto: CHRISTER THORELL/IBL

Oddset: De har flera spelare tillbaka nu

Publicerad

SPELSERVICE: ODDSET

ONSDAG 19 april

ESKIL HELLBERG ger dig dagens odds, analyser, statistik och tips på Lången, Matchen, Bomben och andra spel.

För fullständiga analyser – klicka på länken (pdf)

Monaco har väldigt bra läge

Efter segern på bortaplan är det franska topplaget nära semifinalen

Monaco bjöd på dramatik i matcherna mot Manchester City. Efter 3–2 i Dortmund har det franska topplaget god chans att knipa en plats i semifinalen. Tiemoué Bakayoko är tillgänglig för spel, men Monaco får klara sig utan avstängde Fabinho. Dortmund har inte varit lika framgångsrikt på resande fot den här säsongen och saknar ett par spelare sedan tidigare. Marco Reus är dock tillgänglig för spel = plus. Oddsen på hemmalaget är trevliga och ettan spelas.

BANKEN

18. Djurgården–Rosengård 2 – till 1,21

Djurgården vann premiären aningen oförtjänt. Har ett tungt avbräck i knäskadade Emilia Appelqvist. Rosengård är stor guldfavorit och visade varför i premiären. Flera spelare, bla Lotta Schelin, kan vara tillbaka i startelvan efter skador.

Trippeln

18. Djurgården–Rosengård 2

Odds: 1,21

53. Monaco–Dortmund 1

Odds: 2,67

105. St. Louis–Minnesota 1

Odds: 2,40

Totalt odds: 7,75

Bomben 1

A. Barcelona–Juventus

1, 2, 3–1, 2

B. Monaco–Dortmund

1, 2, 3–0, 1

C. Estudiantes–A. Nacional

1, 2, 3–1, 2, 3

324 rader, spelstopp 20.44

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag