Oddset: -1 på ettan till 2,55 - det är spelbart

Publicerad

SPELSERVICE: ODDSET

MÅNDAG 1 FEBRUARI

Eskil Hellberg ger dig dagens odds, analyser, statistik och tips på Lången, Matchen, Bomben och andra spel.

Vilka ger bäst betalt? Jämför oddsen mellan sju spelbolag - klicka på denna länk (pdf-fil).

BANKEN

188. Karlskoga–Timrå 1

Odds: 1,60

Karlskoga spelade visserligen mot ett försvagat Leksand senast, men svarade för en mycket stark insats och Marcus ”Lilliz” Nilsson öser in mål. Tar ny seger i kväll?

 

SKRÄLLEN

Vita Hästen (-1)–Mora

Odds: 2,55

Vita Hästen slarvade bort poäng hemma mot AIK senast och fick sin svit på åtta raka hemmasegrar spräckt. I dag kan ny hemmasvit påbörjas. -1 till 2,55 är spelbart.

 

AVSLAGET

191. Tingsryd

Tingsryd har överraskat positivt och ligger tvåa i hockeyallsvenkan. Ned till trean och fyran skiljer det hela 14 poäng. Det blev ”bara” 1–0 över jumbon Sundsvall i helgen. 1,40 på ettan lockar inte.

 

TRIPPELN

176. Sverige–Finland 1

Odds: 1,09

188. Karlskoga–Timrå 1

Odds: 1,60

192. Vita Hästen–Mora 1

Odds: 1,85

Karlskoga och Vita Hästen har bra chans i dag.

Totalt odds: 3,22

 

BOMBEN 2

A. Oskarshamn–Leksand

2, 3, 4–1, 2, 3

B. Vita Hästen–Mora

3, 4, 5–1, 2

C. Västerås–Almtuna

2, 3, 4–1, 2, 3

486 rader, spelstopp 18.59

 

POWERPLAY

1. Karlskoga–Timrå 1

2. Oskarshamn–Leksand 1 X

3. Pantern–Björklöven 1 X 2

4. Tingsryd–Asplöven 1 X 2

5. Vita Hästen–Mora 1

6. Västerås–Almtuna 1 X 2

7. SKA St. Petersburg–Jokerit 1 X 2

8. Severstal T.–Dinamo Riga 1

162 rader, spelstopp: 17.29

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag